Life

Cristina Cioran a ieșit din spital. Cum se simte vedeta după ce a născut prematur, la numai 7 luni

Cristina Cioran a vorbit despre sentimentele care o încearcă de când a devenit mamă în urmă cu câteva zile. Vedeta a născut înainte de termen, la doar 7 luni.
22.07.2021 | 17:24
Cristina Cioran a iesit din spital Cum se simte vedeta dupa ce a nascut prematur la numai 7 luni
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a fost externată din spital, însă micuța sa, Ema, a rămas sub atenta supraveghere a cadrelor medicale. Bebelușul este nevoit să stea în incubator în perioada următoare.

Cristina Cioran a ținut să le mulțumească, în primul rând, celor care i-au transmis mesaje de încurajare. În al doilea rând, actrița spune că nu și-a imaginat că sunt atâtea persoane care să rezoneze cu povestea ei.

ADVERTISEMENT

Cristina Cioran, primul mesaj după ce a ieșit din spital. Cum se simte vedeta după nașterea prematură

Fosta prezentatoare TV a prins curaj și a vorbit puțin despre experiența prin care a trecut. Fiica Cristinei Cioran se dovedește o învingătoare, o fire puternică la fel ca tatăl ei, Alexandru Dobrescu.

„Ema e puternică, are o strângere de mâna ca tati, zâmbet ca mami, curaj și ambiție. Au fost și sunt momente foarte emoționante pentru mine și aș vrea să mă scuzați că nu am reușit să răspund la telefon și nici tuturor mesajelor. 

ADVERTISEMENT

Sunt acasă. Nu m-au mai putut ține în spital, sunt reguli stricte, iar Ema mea a rămas în spital sub atenta îngrijire a medicilor care au salvat-o.

Nu știu cum și nu pot să exprim ceea ce simt pentru ce au făcut pentru noi și fac zilnic pentru ea”,  a scris blondina pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cristina Cioran rămâne să-și viziteze fiica de două ori pe săptămână, iar de fiecare dată trebuie să aibă rezultat negativ la testul covid pentru a-i putea fi alături și pentru a o mângâia.

Micuța va rămâne în spital în perioada următoare pentru a lua cât mai mult în greutate. În momentul de față bebelușul vedetei reușește să respire singur, actrița precizând că nu poate oferi mai multe detalii din cauza emotivității.

ADVERTISEMENT

Cristina Cioran, cu gândul la fiica sa. Cum se simte acum Ema

„O voi putea vizita de două ori pe săptămână cu test covid, o voi putea mângâia atât cât mi se va permite ca să nu îi punem în pericol viața. Mai stă în spital până când va lua suficient în greutate ca să o putem lua acasă.

Suntem doar doi părinți care încearcă să se îmbărbăteze cu răbdare și credință să o putem aduce acasă. Vă mărturisesc faptul că sunt prea emotivă ca să pot vorbi foarte mult despre ce s-a întâmplat așa că vă rog să mă înțelegeți și încă o dată vă mulțumesc!

Să știți că apreciez fiecare gând, faptul că v-ați rupt timp ca să-mi scrieți mă onorează și mă obligă să vă răspund”, a completat vedeta postarea din mediul online.

ADVERTISEMENT