Life

Cristina Cioran are un nou iubit și a luat o decizie radicală! ”Mi-am învățat lecția”

Cristina Cioran are un nou iubit și a dezvăluit că a luat o decizie radicală. Vedeta a învățat din greșelile trecutului.
12.06.2024 | 19:29
Cristina Cioran are un nou iubit si a luat o decizie radicala Miam invatat lectia
Cristina Cioran este într-o nouă relație și a luat o decizie radicală. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran are un nou iubit și a luat o decizie radicală în legătură cu viața ei. Vedeta a învățat o lecție importantă, pe care a dezvăluit-o în cadru unui interviu.

Cristina Cioran are un nou iubit și a luat o decizie radicală. Ce are de gând să facă vedeta

După despărțirea cu scandal de Alex Dobrescu, tatăl fetiței ei, Cristina Cioran a anunțat că are un nou iubit. Vedeta încearcă să treacă peste problemele cu fostul partener și să se concentreze pe prezent, dar și pe viitor.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare a cerut un ordin de restricție împotriva lui Alex Dobrescu, valabil 10 luni, după ce a spus că bărbatul a agresat-o. Vedeta este decisă să meargă înainte, iar recent a apărut la un eveniment cu zâmbetul pe buze.

Cristina Cioran a venit îmbrăcată la eveniment cu unele dintre hainele partenerului ei, despre care nu a dat foarte multe detalii. Actrița vrea ca viața ei privată să rămână departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Astfel, vedeta a decis să nu împărtășească prea multe detalii despre relația cu noul partener și spune că a învățat din greșelile trecutului. Aceasta a spus că ea și iubitul ei iau lucrurile ușor în acest moment.

“Mi-am învățat lecția și viața privată trebuie ținută privată. Nu, o luăm ușor, foarte ușor, nu e nevoie de mai mult deocamdată”, a declarat Cristina Cioran pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are Cristina Cioran cu noul partener

De asemenea, vedeta a vorbit și despre planurile pe care le are în perioada următoare. Actrița are de gând să meargă în mai multe vacanțe, dintre care una să fie cu fetița ei și cu un grup de prieteni. Ulterior, va pleca și în vacanță singură, fără copil, alături de partenerul ei.

“O să merg într-o vacanță împreună cu cea mică și un grup de prieteni, după care voi merge singură într-o vacanță, singură adică fără copil, prima oară cu copil, a doua oară. fără copil. Da (n.r. cu partenerul)”, a mai spus Cristina Cioran.

ADVERTISEMENT

La finalul lunii mai, fostul iubit al Cristinei Cioran a anunțat că aceasta este însărcinată din nou. Vedeta a negat, însă, declarațiile lui Alex Dobrescu, spunând că nu mai are nicio legătură cu acesta.

Actrița a vorbit despre relația cu noul iubit și în urmă cu o lună. Aceasta a spus că este foarte fericită și că bărbatul care e lângă ea ține foarte mult și la fiica ei, Ema, în vârstă de aproape 3 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: