Life

Cristina Cioran confirmă despărțirea de Alexandru Dobrescu, tatăl fetiței sale: „Avem divergențe de opinii”

S-a despărțit Cristina Cioran de partenerul ei, Alexandru Dobrescu? Vedeta a lămurit informația apărută în presă, după o postare stranie făcută de iubit.
02.11.2022 | 18:29
Cristina Cioran confirma despartirea de Alexandru Dobrescu tatal fetitei sale Avem divergente de opinii
Cristina Cioran confirmă despărțirea de Alexandru Dobrescu
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran a confirmat informația apărută în spațiul public despre despărțirea de tatăl copilului ei, Alexandru Dobrescu.

Cristina Cioran lămurește misterul momentului. Ce spune despre despărțirea de Alexandru Dobrescu

Potrivit spynews.ro, Cristina și Alex s-au despărțit! Partenerul artistei a scris un mesaj care a ridicat câteva semne de întrebare, iar FANATIK a aflat chiar de la actriță dacă este pe bune mesajul iubitului ei sau nu.

ADVERTISEMENT

Contactată de FANATIK, blondina a dezvăluit că există un sâmbure de adevăr, dar nu a spus cu subiect și predicat că este o separare așa cum se crede. „E o ciondăneală”, a reacționat Cristina Cioran, în exclusivitate pentru FANATIK.

Aceasta a revenit, apoi, cu alte amănunte: „Am căzut de comun acord să luăm o pauză. Ne iubim, dar avem niște divergențe de opinii”.

ADVERTISEMENT

Alex Dobrescu a dat share unui video de la Știrile Kanal D, iar la explicația postării i-a băgat pe toți în ceață: „A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran”.

Astfel de ciondăneli sunt firești în orice relație, însă informația conform căreia Cristina s-ar fi despărțit a venit într-un moment destul de ciudat, având în vedere că actrița a fost cerută de curând în căsătorie. 

ADVERTISEMENT
alex dobrescu
Postarea de la care a pornit zvonul despărțirii dintre Cristina Cioran și Alex. Sursa: Facebook Alexandru Dobrescu

Cerută în căsătorie acum 12 zile

„Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile.

S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, spunea acum mai bine de o săptămână vedeta, pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Prietenii virtuali ai lui Alexandru nu s-au grăbit să comenteze la postarea cu pricina, neînțelegând probabil dacă acesta glumește sau spune la modul cel mai serios că nu mai e cu Cristina. Printre puținele reacții se numără niște emoticoane în care unii internauți sunt triști la citirea acelui anunț.

Cristina Cioran se află în relația cu Alex Dobrescu,  un domn cu 7 ani mai mic decât ea, de doi ani. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unei petreceri, nu la multă vreme după ce blondina ieșise dintr-o relație de 10 ani.

Cine este și cu ce se ocupă partenerul actriței

În primăvara lui 2021, Cioran dăduse vestea cea mare tuturor fanilor ei! Povestea de iubire pe care a început-o cu Alex a dat un prim rod. Vedeta anunța că va deveni mamă, iar minunea a avut loc pe 18 iulie. Micuța Ema a venit pe lume la 29 de săptămâni, aceasta născându-se prematur.

Chiar dacă nu este persoană publică, Alex nu e străin de mondenități. Asta întrucât bărbatul în vârstă de 37 de ani activează în câteva domenii artistice. Dobrescu este designer vestimentar, dar deține și o firmă de evenimente. Alex organizează petreceri în care se mixează muzică electronică.

Legat de creativitatea sa, acesta afirmase într-un interviu pentru OK Magazine că realizează haine nonbinare, cu influențe asiatice. Îi place să creeze articole vestimentare unisex oversized și, spune el, e încântat să producă ținute în special pentru femeile puternice.

Alex mai are un copil dintr-o relație anterioară, pe lângă fetița Ema. Este vorba despre un băiat de 6 ani pe nume Noel.

 

 

 

ADVERTISEMENT