Life

Cristina Cioran, despre căsătoria cu Alex Dobrescu. Motivul pentru care nu vrea să ajungă la altar

Cristina Cioran este fericită de când în viața ei a apărut Alex Dobrescu, actrița dezvăluind care este motivul pentru care nu este pregătită de nuntă.
22.05.2022 | 14:05
Cristina Cioran despre casatoria cu Alex Dobrescu Motivul pentru care nu vrea sa ajunga la altar
Cristina Cioran, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei. De ce nu este pregătită de nuntă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina a vorbit din nou despre căsătoria cu partenerul de viață, cu care are o fetiță pe nume Ema. Vedeta a discutat sincer despre nuntă și a argumentat încă o dată ce părere are despre semnarea actelor de căsătorie.

Cristina Cioran, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei. De ce nu este pregătită de nuntă

Cristina Cioran este întrebată tot mai des despre căsătoria cu Alex Dobrescu, mai ales după ce a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta în vârstă de 44 de ani a explicat care este motivul pentru care nu vrea să ajungă la altar.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță este împlinită și își laudă partenerul de viață, care este foarte implicat în creșterea fetiței lor. În plus, blondina consideră că doi oameni se pot iubi chiar și fără semnarea unor acte la starea civilă.

„Ies destul de rar de când am devenit mămică fiindcă de multe ori îi curge năsucul sau ceva. Alex este mereu acolo cu mine și se implică foarte mult, însă nu vreau să fiu absentă de la creșterea fiicei mele fiindcă sunt obsedată de ea.

ADVERTISEMENT

Nu intenționăm să ne căsătorim. Eu susțin că oamenii pot să se iubească și fără acte, așa că nu avem în plan așa ceva”, a mărturisit Cristina Cioran într-o emisiune TV, notează viva.ro.

Cristina Cioran, despre botezul fiicei sale, Ema

Cristina Cioran se pregătește intens pentru creștinarea fiicei sale, care va avea loc luna aceasta. Vedeta nu vrea un eveniment foarte mare, ci mai degrabă restrâns, unde să nu fie prezente mai mult de 70 de persoane.

ADVERTISEMENT

„Luna aceasta va fi botezul Emei. Abia aștept. O să facem cum dorește părintele, nu am dezvoltat subiectul acesta, știu că se discută tot timpul, o să vedem. Preotul care o va creștina pe Ema este un prieten foarte bun. 

Slujba va avea loc în București, după care vom merge la restaurant. Nu va fi un botez mare, până în 70 de persoane. Vom avea DJ și meniu mediteranean”, a mai adăugat cunoscuta actriță.

ADVERTISEMENT
Tags: