Life

Cristina Cioran, detalii despre separarea de Alex. Care este cel mai mare regret al vedetei

Cristina Cioran, dezvăluiri după despărțirea de Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale, Ema. Cu ce remușcare a rămas blondina.
01.12.2022 | 09:59
Cristina Cioran detalii despre separarea de Alex Care este cel mai mare regret al vedetei
Cristina Cioran, dezvăluiri după despărțirea de Alex. Cu ce remușcare a rămas blondina. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actrița din Păcatele Evei și Margo a scos la iveală câteva detalii despre separarea de fostul partener de viață. Care este cel mai mare regret al vedetei și cu ce resentimente a rămas după despărțirea de tatăl copilului său.

Cristina Cioran, dezvăluiri după despărțirea de Alex. Cu ce remușcare a rămas blondina

Cristina Cioran regretă că nu a pus capăt poveștii de dragoste atunci când au apărut primele semne că nu mai merge relația amoroasă. Vedeta speră acum ca fostul logodnic, Alex, să păstreze legătura cu fiica lor, Ema.

ADVERTISEMENT

„Cu tatăl ei nu a mers… din păcate… Poate că e mai bine așa. Am dat deja câteva șanse acestei relații și nu s-a îmbunătățit. Regret că nu am încheiat când au apărut semnele. Dar asta este.

Sunt tristă că a recurs la anumite televiziuni ca să-mi atragă atenția și mă întristează că nu s-a gândit dincolo de propria persoană.

ADVERTISEMENT

Mi-aș dori să aibă o relație cu Ema, dacă își dorește. Mi-aș dori să ne respecte. Atât”, a mărturisit Cristina Cioran pentru revista viva.ro.

Cristina Cioran, ajutor din partea familiei sale

Cristina Cioran a rămas să aibă grijă de fiica sa, dar nu este singură complet. Din fericire, mama sa a venit de la Constanța pentru a-i da o mână de ajutor cu micuța. O perioadă femeia va locui în București împreună cu actrița.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, blondina a mărturisit că nu dorește să se afle unde s-a stabilit după despărțirea de Alex Dobrescu. Vedeta își dorește ca lucrurile să se regleze și mai ales, să se liniștească.

În altă ordine de idei, fosta prezentatoare TV a mai subliniat că nu-l va vorbi de rău pe fostul partener de viață. Totodată, nu exclude posibilitatea să aibă o legătură apropiată de dragul fiicei lor, Ema.

ADVERTISEMENT

„Ema trebuie să-și iubească și să-și respecte părinții, indiferent dacă iubirea dintre ei a dispărut, la un moment dat. Nu e vina copiilor, și aceștia nu trebuie să simtă disensiunile dintre părinți!

Mi-ar plăcea să rămânem prieteni, să mai râdem cum râdeam.De această dată am decis, cu inima strânsă, că nu voi mai lăsa să treacă ani ca să pot spune: ajunge”, a completat Cristina Cioran, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT