Life

Cristina Cioran, detalii neștiute despre iubitul ei. Cine este bărbatul cu care va avea un copil

Cristina Cioran a vorbit despre sarcină, dar și despre bărbatul cu care va avea primul ei copil. Actrița a dat câteva detalii în premieră.
28.05.2021 | 16:03
Cristina Cioran detalii nestiute despre iubitul ei Cine este barbatul cu care va avea un copil
Cristina Cioran, însărcinată în 6 lunie. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran este însărcinată în aproape 6 luni. Faptul că va deveni mamă la 43 de ani nu o sperie deloc, însă este sigură că va fi panicată în momentul în care își va ține copilașul în brațe.

Îndrăgita actriță de comedie a dezvăluit că și-a dorit foarte mult un copil, însă nu se aștepta ca lucrurile să se întâmple atât de repede.

ADVERTISEMENT

Spunem repede pentru că ea și partenerul ei, Alexandru Dobrescu, sunt împreună de doar 10 luni. Vedeta a povestit cum l-a cunoscut, dar și cum este bărbatul care a făcut-o fericită după 10 ani de relație cu Traian Văduva.

Cristina Cioran va fi mamă la 43 de ani: „Voi fi o panicată”

Fosta colegă de sitcom a lui Alexandru Papadopol („Căsătorie de probă” – Acasă TV) a spus la Teo Show că nu își va alinta deloc bebelușul, cu toate că ei, de pildă, îi place să fie alintată.

ADVERTISEMENT

Ca mamă, aceasta se descrie deja ca fiind foarte protectoare și spune că se va agita destul de mult, mai ales în primele luni.

„Stările astea nu le mai avusesem niciodată. Cred că voi fi o panicată. El cred că va fi foarte relaxat. Sper să nu iasă cu scântei. Dacă în momentul ăsta suntem de 10 luni împreună, eu am 6 luni de sarcină… S-a produs. Mi s-a părut ceva natural”, a povestit Cristina la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Actriței încă nu îi vine să creadă că este însărcinată. Întrebată dacă are anumite regrete având în vedere că ea va avea 53 de ani când copilul va avea 10, aceasta a spus că nu și-a pus niciodată astfel de probleme.

cristina cioran
Cristina Cioran, alături de Alexandru Dobrescu, omul care a cucerit-o definitiv. Foto: Instagram

Cum l-a descris actrița pe partenerul ei

Tot ce își dorește este sănătate pentru fetița ei. Cât despre partenerul ei, Cristina a dat câteva detalii pentru prima dată într-o emisiune de televiziune.

ADVERTISEMENT

Artista a spus că a fost atrasă în primul rând de fizicul iubitului ei și de faptul că o face să râdă.  Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 10 luni, pe 8 august, la o petrecere. Au schimbat numere de telefon, iar după câteva întâlniri și-au dat seama că sunt potriviți unul pentru celălalt.

„În 8 august ne-am cunoscut. Ne-am cunoscut la o petrecere. Ne-am dat date după câteva zile. Mi-a plăcut că e vesel, pontos. E foarte deștept. E și frumușel. E și foarte înalt. Are aproape 2 metri”, a povestit Cristina Cioran.

 

 

ADVERTISEMENT