Life

Cristina Cioran și iubitul ei, pregătiți pentru al doilea copil: “Ar fi foarte frumos”

Cristina Cioran și iubitul ei și-ar dori să aibă al doilea copil. Vedeta ia în calcul posibilitatea de a deveni din nou mamă în viitor.
15.10.2022 | 00:26
Cristina Cioran si iubitul ei pregatiti pentru al doilea copil Ar fi foarte frumos
Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu ar vrea încă un copil. Sura foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La mai bine de un an de când s-a născut fiica ei, Cristina Cioran a vorbit și despre posibilitatea de a avea al doilea copil. Fosta prezentatoare și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, și-ar dori să devină părinți din nou.

Cristina Cioran și iubitul ei își doresc al doilea copil

La 45 de ani, Cristina Cioran spune că este pregătită să devină mamă pentru a doua oară. În iulie 2021, vedeta a născut prematur o fetiță, Emma, la doar 29 de săptămâni. Din fericire, micuța s-a dezvoltat normal, spre bucuria părinților.

ADVERTISEMENT

Actrița și partenerul ei, Alexandru Dobrescu, speră să mai aibă un copil. Cristina Cioran se bucură foarte mult de experiența de mamă și ar mai vrea un bebeluș.

Iubitul vedetei mai are un fiu, Noel, din căsnicia anterioară, iar băiatul se înțelege foarte bine cu fiica ei.

ADVERTISEMENT

Blondinei îi plac foarte mult fetițele, dar ar fi fericită să aibă și un băiețel. Pentru ea este important ca bebelușul să fie sănătos.

“Ne mai dorim (n.r. un copil), da. Dacă ar veni această binecuvântare de la Dumnezeu, ar fi minunat. Nu aș da aceste luni și această experiență pentru nimic în lume (n.r. aproape plângând).

ADVERTISEMENT

Iubitul meu are un băiețel dintr-o căsnicie anterioară, Noel, care are șase ani și se înțelege foarte bine cu Emma.

Mie îmi plac fetițele și mi-ar plăcea încă o fetiță, dar dacă este băiețel, cu atât mai bine. Nici nu contează asta, contează să fie sănătos.

ADVERTISEMENT

Trăiesc un moment pe care nu l-am cunoscut până acum.”, a declarat Cristina Cioran la Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Vedetei nu îi este frică să aducă pe lume un copil la vârsta ei

Cristina Cioran este foarte mândră de ea și fericită cu rolul de mamă. Vedeta este pregătită pentru un al doilea copil în familia ei.

“Așa a fost să fie, să nasc la 44 de ani. Acum am 45 împliniți, sunt foarte mândră de mine. Suntem foarte bine așa și ar fi foarte frumos să mai vină un bebeluș.”, a adăugat ea.

De asemenea, fosta prezentatoare a mai spus că societatea le dă puține șanse femeilor care depășesc “vârsta normală și obișnuită” de a avea un copil.

Vedeta consideră că aceste concepții sunt greșite și că femeile pot face copii și după 40 de ani.

ADVERTISEMENT