Life

Cristina Cioran, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei: “Ne-am cunoscut total întâmplător”

Cristina Cioran a făcut dezvăluiri despre relația cu iubitul ei, Alexandru Dobrescu, cu care este împreună de la finalul anului 2020. Cei doi au devenit părinți anul trecut.
15.02.2022 | 22:33
Cristina Cioran dezvaluiri despre relatia cu iubitul ei Neam cunoscut total intamplator
Cristina Cioran, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran a dezvăluit cum l-a cunoscut pe iubitul ei, Alexandru Dobrescu, căruia i-a dăruit o fetiță vara trecută. Cei doi s-au întâlnit într-un moment total neașteptat, mai ales pentru blondină.

Lucrurile au evoluat destul de rapid între ei, iar anul trecut a venit pe lume Ema. Cei doi s-au gândit încă de la începutul relației să aibă un copil la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Între Cristina Cioran și partenerul ei este o diferență de vârstă de șapte ani, el fiind mai tânăr, dar acest lucru nu este un obstacol în relația lor.

Cum l-a cunoscut Cristina Cioran pe iubitul ei

Cristina Cioran a declarat, în cadrul unui interviu, că nu era deloc într-o perioadă bună din viața ei atunci când l-a cunoscut pe Alexandru Dobrescu, bărbatul cu care are o relație din 2020.

ADVERTISEMENT

Blondina trecuse recent printr-o despărțire atunci când l-a cunoscut pe actualul iubit. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere, întâmplător, iar lucrurile au evoluat rapid. Nu a durat mult până să se îndrăgostească unul de celălalt.

“Eram foarte tristă și foarte nefericită când l-am cunoscut pe Alex, eram într-o perioadă destul de ciudată. Ieșeam dintr-o relație toxică, nu mă interesa nimic. Ne-am cunoscut la o petrecere, total întâmplător, total pe nepregătitelea.

ADVERTISEMENT

Când ne-am cunoscut, a fost pe cât de neașteptat, pe atât de rapid totul, parcă nu am vrut să pierdem nicio secundă. Poate că acela a fost un moment în care am realizat cât timp pierdem aiurea, fără sens… Ne-am lipit. (râde)

M-am surprins pe mine, am realizat câtă nevoie aveam de cineva inteligent, curajos, cu umor și brațe puternice. (…) M-a cucerit cu cinismul lui, cu umorul și cu nonșalanța. Lucrurile bune vin atunci când nu le aștepți.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce anume ne-a legat atât de tare, atât de repede, dar știu că din prima lună ne-am gândit să facem un copil, să fie rodul dragostei noastre.

Și acum ne uităm la Ema și asta ne spunem, că e rodul dragostei noastre. Altceva nici nu mai contează., a declarat fosta prezentatoare TV pentru VIVA.

Cristina Cioran, despre diferența de vârstă dintre ea și partener

Vedeta consideră că vârsta nu este un impediment în relația lor, ci necazurile. Din fericire, lucrurile merg bine între ei, ba chiar glumesc pe seama acestei diferențe de vârstă.

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu au devenit părinți în luna iulie 2021, atunci când vedeta a născut prematur, când era însărcinată în doar 29 de săptămâni.

Micuța Ema le-a dat multe emoții, pentru că a stat câteva săptămâni la incubator, dar acum totul este bine.

ADVERTISEMENT