Life

Cristina Cioran și fiica ei, externate după ce au fost diagnosticate cu Covid: “În sfârșit, acasă!”

Cristina Cioran (44 de ani) și fetița sa, Ema, au ieșit din spital după ce au fost internate în ziua de Crăciun cu simptome specifice noului tip de coronavirus.
29.12.2021 | 20:12
Cristina Cioran si fiica ei externate dupa ce au fost diagnosticate cu Covid In sfarsit acasa
ADVERTISEMENT

Blondina și copila născută prematur, în vara acestui an, au ajuns de urgență la o unitate medicală din județul Constanța, unde erau în vizită la rude.

Fosta prezentatoare TV și fiica sa au fost nevoite să schimbe 3 spitale ca, în cele din urmă, să ajungă în București. Ambele au fost confirmate pozitiv la testul Covid-19.

ADVERTISEMENT

După 4 zile în care au stat departe de cei dragi, Cristina Cioran și micuța au ajuns acasă. În momentul de față ele se află în izolare la domiciliu.

Cristina Cioran și fiica sa au ieșit din spital. Vedeta și micuța sunt infectate cu Covid-19

Cristina Cioran a ținut să le mulțumească cadrelor medicale care au tratat-o atât pe ea, cât și pe micuța Ema în cele trei spitale în care au fost internate zilele acestea.

ADVERTISEMENT

Întreaga întâmplare a speriat-o destul de tare pe actriță, care le recomandă tuturor să meargă la doctor atunci când simt că este ceva în neregulă.

„A fost o mare spaimă! Mulțumim, ați fost minunați: Spitalul Județean Constanța, Spitalul Municipal Medgidia, Spitalul Gr. Alexandrescu din București!

ADVERTISEMENT

Suntem bine! În sfârșit acasă, în izolare. Vă mulțumesc din suflet pentru mesaje și gânduri! Sunteți minunați!

Ce am învățat: la orice semn, respirație grea sau febră sau durero în gând la bebeluș. Cu așa bebe mic, nu ezita să mergi la spital!

ADVERTISEMENT

Cei de acolo știu ce fac! A fost greu, dar a trecut! Aveți grijă de voi”, este mesajul transmis de Cristina Cioran, pe Instagram, după externarea din spital.

Cristina Cioran, fericită că o are alături pe fiica sa, Ema

Vedeta este bucuroasă că în cele din urmă lucrurile au decurs foarte bine și că fiica sa, Ema, este pe drumul cel bun legat de infectarea cu noul tip de coronavirus.

Faptul că sunt împreună o face pe blondină să se gândească la planurile de viitor, mai ales că mai este foarte puțin și pășim în noul an.

ADVERTISEMENT