News

Cristina Cioran, în lacrimi la TV după ce a citit discuția Alexandrei cu autoritățile

30.07.2019 | 20:42
Cristina Cioran in lacrimi la TV dupa ce a citit discutia Alexandrei cu autoritatile

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, Cristina Cioran a plâns în direct, după ce a citit stenograma convorbirii dintre Alexandra Măceșanu și operatorii de la 112, care ar fi trebuit să-i trimită în ajutor polițiști care s-o scoată din casa unde se pare că și-a găsit sfârșitul.

Cristina Cioran a izbucnit în plâns la TV, după ce a citit discuția de la 112 a Alexandrei

La scurt timp după ce Mara Bănică a început să citească stenograma convorbirii dintre Alexandra și operatorii de la 112, Cristina Cioran nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns în platoul emisiunii pe care o prezintă de câteva luni de zile.

„Nici nu îmi pot imagina ce a fost în sufletul fetei ăsteia când striga. Și sper totuși să nu ascultăm aceste înregistrări așa cum au fost făcute”, a mărturisit Cristina Cioran, în lacrimi.

Cristina Cioran a izbucnit în plâns la TV
Cristina Cioran a izbucnit în plâns la TV

Familia Alexandrei Măceşanu a făcut publice discuțiile dintre Alexandra și operatorul 112

Alexandru Cumpănașu, împreună cu familia Alexandrei au făcut, astăzi, publică transcrierea convorbirii dintre Alexandra Măceşanu şi operatorii de la 112.

“#112vreausatraiesc. Dragi oameni care ați fost lângă noi în ultimele zile pun aici stenogramele realizate de noi ale discuțiilor avute de Alexandra cu nemernicii de la 112. A fost o decizie ffff grea care a aparținut exclusiv tatălui și mamei Alexandrei, cei care i-au dat viață acestui copil. A fost foarte foarte grea această decizie pentru o familie atât de discretă și normală. SINGURUL motiv pentru care familia hotărăște să le facă publice este pentru a vedea întreaga țară putregaiul unui sistem criminal și curajul acestui copil incredibil. Vrem prin punerea lor aici doar DREPTATE și să fie pedepsiți vinovații iar pentru viitor niciun ticălos din statul român sa nu mai UCIDĂ! Vă rog în numele părinților să trateze toată lumea aceste conversații cu decență și respect. Tatăl și mama Alexandrei INTERZIC oricărei persoane sau mass media să difuzeze vocea Alexandrei!!!!”, a scris Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei.