Life

Cristina Cioran, în ultimul trimestru de sarcină. Cu ce haine a ales vedeta să se îmbrace

Cristina Cioran va deveni mămică peste puțin timp și a declarat că a început să se îmbrace cu hainele iubitului ei.
04.07.2021 | 18:29
Cristina Cioran in ultimul trimestru de sarcina Cu ce haine a ales vedeta sa se imbrace
ADVERTISEMENT

Actrița Cristina Cioran este însărcinată în șapte luni și va aduce pe lume o fetiță. Aceasta spune că a luat peste 10 kilograme, iar acum se îmbracă cu cămășile iubitului ei.

Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandru Dinescu.

Cristina Cioran, în ultimul trimestru de sarcină

Cristina Cioran anunța în primăvara acestui an că este însărcinată cu noul ei iubit, Alexandru Dinescu. Ajunsă în ultimul trimestru de sarcină actrița a spus că s-a îngrășat aproximativ 10 kilograme așa că a început să împrumute haine.

ADVERTISEMENT

“Am venit în cămașa iubitului, că în ea încap. Hainele lui devin rochițele mele. Am intrat în trimestrul trei, care se spune ca e cel mai greu. Nu mi-am dorit să țin regim.

Aș fi ținut regim doar dacă ar fi fost necesar. În rest am zis dacă este această ocazie să mănânc orice, să vină.
Nu cred în pofte. Acum îmi permit să mănânc tot ce-mi doresc, pentru că am această scuză, să mă satur de orice”, a declarat Cristina Cioran, la Antena 3.

ADVERTISEMENT
Cristina Cioran
Cristina Cioran în cămașa iubitului. Sursa foto: captura Antena 3

Actrița va naște prin cezariană

Actrița a ales să nască prin cezariană pentru că are o problemă medicală. Ca orice graviduță și actrița se confruntă cu mici probleme specifice acestei perioade.

“Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului.

ADVERTISEMENT

Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește Mi s-au umflat picioarele”, a mai spus Cristina Cioran.

Chiar dacă în curând va împlini 44 de ani aceasta nu se teme să devină mămică și încurajează și alte femei să-i urmeze exemplul.

ADVERTISEMENT

“Vreau să le încurajez pe femeile trecute de 40 de ani care sunt descurajate de statistici. Că e prea târziu, că le-a sunat ceasul biologic, că sunt prea bătrâne. Așa, și? Nu suntem o generație care să avem basmale în cap, cu cizme de cauciuc, rânind la porci”, a mai spus aceasta la Antena 3.

Actrița a anunțat că va deveni mămică în luna martie. Nici ea și nici iubitul ei, Alexandru Dobrescu nu se așteptau să aibă un bebeluș. Aceasta spunea că a ascuns sarcina câteva luni pentru a fi sigură că nu va avea probleme.

ADVERTISEMENT