Life

Cristina Cioran iubește din nou. Cine este actualul iubit al actriței

21.12.2020 | 15:55
Cristina Cioran iubeste din nou Cine este actualul iubit al actritei
Cristina Cioran iubește din nou. Cine este actualul iubit al actriței. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran iubește din nou, la scurt timp după ce s-a despărțit de Traian Văduva. Cei doi au fost împreună 10 ani, relația destrămându-se în plină pandemie de coronavirus. Actrița a recunoscut că are un nou partener de viață, cu care locuiește deja. 

Frumoasa blondină a dezvăluit că noua poveste de dragoste este abia la început, motiv pentru care nu a dorit să ofere prea multe informații. Vedeta a mai povestit că l-a cunoscut pe Alexandru Dobrescu după ce acesta a ieșit dintr-o relație amoroasă, conjunctura potrivindu-se perfect.

ADVERTISEMENT

Cei doi se înțeleg de minune și nu o spunem noi, ci chiar Cristina Cioran care a declarat într-o emisiune TV că va petrece sărbătorile de iarnă alături de actualul iubit, în Constanța, la familia sa. Așadar, vedeta este cât se poate de serioasă în privința noului partener de viață.

Cristina Cioran are un nou iubit. Cine este bărbatul care i-a furat inima

„Suntem la început, aveți puțintică răbdare. Locuim împreună de când ne-am cunoscut. (…) A fost o conjunctură interesantă. Amândoi ieșiserăm din fostele relații. Cumva a fost un moment.

ADVERTISEMENT

Mergem la Constanța, la mama, să facem sărbătorile de iarnă. Nu voi găti eu, ci mama”, a dezvăluit Cristina Cioran în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV în urmă cu puțin timp.

Alexandru Dobrescu, noul iubit al blondinei este co-proprietarul clubului de socializare Above the sky, de pe pagina sa de Facebook reieșind că este tatăl unui băiețel de aproximativ 3 ani. Bărbatul este foarte excentric, fiind foarte atent la tendințele în modă.

ADVERTISEMENT

Cristina Cioran, adevăratul motiv al separării de Traian Văduva

În cadrul aceluiași show  TV actrița a vorbit și despre motivul rupturii dintre ea și Traian Văduvă, după o relație de un deceniu. Frumoasa blondină a precizat că separarea a fost oarecum o ușurare, mai ales că nu s-a pus niciodată problema de căsătorie.

Cristina Cioran nu a plâns după fostul partener de viață, mărturisind că s-a bucurat că a pus punct unei relații care nu ducea nicăieri, în ciuda faptului că au existat zvonuri potrivit cărora ar fi fost pregătită să meargă la altar.

ADVERTISEMENT

„Niciodată nu a fost vorba de căsătorie. Poate că acesta a fost motivul despărțirii, că nu m-a cerut niciodată de soție. Nu a fost niciodată vorba despre nuntă.

Ce-ți mai trebuie nuntă odată ce ai o relație așa lungă?! Nu a fost o despărțire cu lacrimi, ne-am bucurat amândoi că ne-am despărțit”, a mai spus actrița în emisiunea prezentată de Adela Popescu și Gabriel Coveșanu.

ADVERTISEMENT