Life

Cristina Cioran, fericită cu rolul de mamă. Cum e viața alături de fiica sa, Ema

Cristina Cioran a depășit toate momentele neplăcute de când a venit pe lume fiica sa, Ema, iar acum poate spune liniștită cum este viața alături de micuță.
02.02.2022 | 18:02
Cristina Cioran fericita cu rolul de mama Cum e viata alaturi de fiica sa Ema
ADVERTISEMENT

Bebelușul a venit pe lume prematur, a stat o perioadă destul de lungă la spital, apoi a fost infectată cu noul tip de coromavirus. Din fericire, toate acestea au trecut și vedeta este fericită cu rolul de mamă.

Mai mult decât atât, blondina este foarte atentă la creșterea și îngrijirea fiicei sale, starea de sănătate a copilul fiind una favorabilă în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Ema, fiica Cristinei Cioran, este foarte puternică și rezistentă la 6 luni. Micuța este o bucurie pentru actrița în vârstă de 44 de ani și partenerul ei de viață.

Cristina Cioran, detalii despre viața cu fiica sa, Ema. Dezvăluirile făcute de vedetă

„Sunt, recunosc, în cea mai frumoasă, liniștită și nouă perioadă din viața mea alături de Ema. Cred că pare ciudat să spun că mi-a plăcut fiecare moment pe care l-am trăit până acum, de la trezit des la îngrijirea efectivă a fetiței.

ADVERTISEMENT

Nu au fost momente în care să spun că mi-e greu sau că am nevoie de o vacanță de la ea. E adevărat că m-a ajutat mult și iubitul meu, dar și mama, care a stat câteva luni în București.

Suntem foarte bine, comunicăm extraordinar, ea este foarte expresivă, docilă și liniștită, așa că totul e minunat. Se recuperează extraordinar. Trebuie să recunosc faptul că Ema este norocoasă”, a declarat Cristina Cioran pentru revista viva.

ADVERTISEMENT

Cristina Cioran, despre momentul nașterii fiicei sale, Ema

Cunoscuta artistă a oferit și o declarație despre nașterea prematură a fiicei sale, un moment neașteptat peste care a trecut cu bine având în vedere că sunt multe riscuri în aceste situații.

În plus, Cristina Cioran își amintește că atunci când a ajuns la spital nu și-a dorit să nască, știind că sarcina nu a ajuns în acest punct.

ADVERTISEMENT

„Sunt multe riscuri pentru copiii născuți prematur, dar, cu ajutorul echipei medicale aceștia au o șansă la viață și la o dezvoltare normală.

Desigur că nu uit medicul cu care am născut în acea seară, cât noroc am avut
să fie de gardă doctorul Vasilescu, cel care mi-a adus-o pe Ema.

Îmi aduc aminte că eu nu voiam să nasc pentru că era prea devreme, iar el mi-a spus la un moment dat: «Împinge, că nu o putem băga înapoi!»”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT