Life

Cristina Cioran, momente delicate cu fiica sa, Ema: ”Plânge și nu poate respira”

Cristina Cioran se confruntă cu o nouă situație neplăcută cu fetița sa, Ema, venită pe lume în urmă cu aproape 10 luni. Vedeta a spus ce a pățit bebelușul.
11.05.2022 | 16:14
Cristina Cioran momente delicate cu fiica sa Ema Plange si nu poate respira
Cristina Cioran, clipe neplăcute pentru fiica sa. Ce a pățit Ema. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actrița trece prin momente delicate cu fiica sa. De câteva zile Ema nu poate respira cum trebuie din cauza unei probleme de sănătate foarte des întâlnită în rândul copiilor. Micuța are mucișori de cinci nopți.

Cristina Cioran, clipe neplăcute pentru fiica sa. Ce a pățit Ema

Cristina Cioran este foarte atentă la creșterea fiicei sale, Ema, care perioada aceasta plânge foarte mult și nu se poate odihni cum trebuie la somn. Blondina a explicat că micuța nu respiră bine, deși folosește batista bebelușului.

ADVERTISEMENT

„A 5-a zi de muci… aspirator… ser… apă de mare…plâns… nopți nedormite… știu că o să ziceți că așa e cu bebeluș, dar ți se rupe sufletul în bucăți când auzi cum plânge și vezi că nu poate respira.

Nu știu dacă te obișnuiești vreodată cu asta… vorbeam cu alte mămici de batista bebelușului. Dacă nu era treaba asta? Cum făceam?

ADVERTISEMENT

Oare mamele noastre cum reușeau să ne scoată mucii? Voi cum faceți?”, a mărturisit Cristina Cioran despre problemele prin care trece cu fiica sa, pe paginile de Facebook și Instagram.

Cristina Cioran, provocări în viața de mamă

Blondina nu se confruntă pentru prima oară cu astfel de situații neplăcute cu Ema, care a venit pe lume prematur. Micuța s-a născut când actrița avea numai 7 luni de sarcină și a fost nevoită să stea în incubator o vreme lungă.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a confruntat cu numeroase provocări de când a devenit mamă. Copilul Cristinei Cioran a stat la incubator aproximativ patru săptămâni, acesta fiind și motivul pentru care nu a fost alăptat.

Din fericire, viața de mamă îi aduce protagonistei din sitcomul Căsătorie de probă, difuzat în trecut la Acasă TV, și lucruri frumoase.

ADVERTISEMENT

De curând blondina a dezvăluit că fetița a rostit primele cuvinte, printre care se numără și mama. Momentul a fost unul impresionant pentru vedetă, care s-a bucurat când Ema a repetat vorbele.

ADVERTISEMENT