Life

Cristina Cioran, noi detalii despre starea fiicei ei, născută prematur. Cum se simte Ema: „Încă este în incubator”

Cristina Cioran a oferit noi detalii despre starea fiicei ei, născută prematur cu mai bine de o săptămână în urmă. Prezentatoarea TV a născut la șapte luni de sarcină.
27.07.2021 | 23:59
Cristina Cioran noi detalii despre starea fiicei ei nascuta prematur Cum se simte Ema Inca este in incubator
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran a oferit noi detalii despre starea fiicei ei, născută prematur cu mai mult de o săptămână în urmă. Vedeta TV a devenit mămică la scurt timp după ce a împlinit vârsta de 44 de ani.

Blondina le-a mulțumit tuturor pentru mesajele de susținere primite de când a adus-o pe lume pe fetița ei. Ema se află în continuare în incubator, întrucât are nevoie de supraveghere medicală.

ADVERTISEMENT

Cristina Cioran, noi detalii despre starea fiicei ei, născută prematur

Cristina Cioran a dezvăluit care este starea de sănătate a fiicei ei, născută prematur. Prezentatoarea TV a născut când avea șapte luni de sarcină, iar micuța se află, în continuare, în incubator.

Vedeta a trecut prin clipe dificile după ce a devenit mamă pentru prima dată. Frumoasa blondină a născut prematur și s-a externat din spital săptămâna trecută, dar fiica ei a rămas sub atenta supraveghere a cadrelor medicale.

ADVERTISEMENT

Ema se află în incubator și va putea fi externată după ce crește suficient de mult pentru a fi luată acasă. În acest moment, fetița cântărește doar două kilograme.

Cu ocazia zilei de naștere, Cristina Cioran a postat un mesaj prin care le-a mulțumit tuturor pentru susținere și a vorbit despre starea fetiței ei.

ADVERTISEMENT

„4, happy mom, happy wife! Va mulțumesc din suflet pentru mesaje, gânduri și încurajări! A fost o zi de naștere și renaștere! Am încercat să răspund tuturor și sper să nu va supărați pe mine dacă nu am reușit să răspund tuturor.

Suntem optimiști și convinși că Ema va fi bine! Deocamdată încă este la incubator; va mai sta acolo până crește suficient că să poată fi luată acasă!

ADVERTISEMENT

M-au ajutat și mă ajută mult mesajele și încurajările voastre! Va mulțumesc mult pentru urări și abia aștept să va dau vești!”, a scris Cristina Cioran pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Cioran (@kikicioran)

Cristina Cioran a trecut prin clipe de coșmar după ce a născut la doar 29 de săptămâni. Fetița ei ar fi trebuit să vină pe lume în septembrie, însă vedeta a năsut în iulie.

Fiica Cristinei Cioran a fost băgată în incubator imediat după naștere. Din fericire, aceasta a început să respire singură, acesta fiind un semn bun. Actrița s-a rugat pentru ea și a făcut apel la internauți să facă același lucru.

Prezentatoarea așteaptă cu nerăbdare ca fetița să fie externată și să o poată ține în brațe.

ADVERTISEMENT
Tags: