Life

Cristina Cioran o pune la zid pe Bianca Drăgușanu: „Cineva ar trebui să-ți spună să te oprești”

07.04.2021 | 11:40
Cristina Cioran o pune la zid pe Bianca Dragusanu Cineva ar trebui sati spuna sa te opresti
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran a vorbit despre câteva vedete din showbiz-ul românesc la „Vorbește lumea”, unde a pus-o la zid pe Bianca Drăgușanu, referindu-se la numeroasele intervenții chirurgicale pe are și le-a făcut la nivelul feței. 

Recent, fosta iubită a lui Alex Bodi și-a făcut o nouă rinoplastie, motiv pentru care Cristina Cioran a luat-o în vizor la emisiunea de la Pro TV, cu care tocmai a început colaborarea.

ADVERTISEMENT

Actrița este de părere că Bianca Drăgușanu exagerează cu operațiile estetice și că în loc să-și îmbunătățească aspectul, intervențiile o fac să arate mai rău, fiind deja a treia rinoplastie pe care și-a făcut-o de când se află în lumea showbiz-ului.

Cristina Cioran o pune la zid pe Bianca Drăgușanu: „Cineva ar trebui să-ți spună să te oprești”

Este cunoscut faptul că Bianca Drăgușanu a ajuns de zeci de ori în cabinetul medicului estetician, lucru pe care Cristina Cioran îl consideră greșit. Actrița crede că fosta asistentă TV deja arată ca o păpușă, mai ales că și-a făcut multe operații la nivelul feței, mai ales la nas.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Cristina Cioran a făcut și un comentariu legat de viața amoroasă a blondinei, care nu a fost chiar una de succes.

„Bianca Drăgușanu a avut o viață intimă tumultoasă, plină de eșecuri. Acum cică s-a împăcat, că a primit un ceas șmecher, fiind retușată din nou. Și-a tăiat nasul. Mi se pare că deja te duci într-o zonă…dar poate că așa îți dorești tu, să arăți ca o păpușă.

ADVERTISEMENT

Cred că deja e prea mult, cred că cineva ar trebui să-ți spună să te oprești, e a treia rinoplastie. Nu știu ce să zic, fiecare om e liber să facă ce-și dorește. Dar, să aibă și grijă, că nouă ne pare rău de ei. Din oameni frumoși se transformă în monstruoși”, a declarat Cristina Cioran la „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Bianca Drăgușanu și-a făcut o rinoplastie în urmă cu câteva săptămâni, dar nu s-a oprit aici. Diva și-a reconstruit fața prin accentuarea pomeților, a liniie mandibulare și a bărbiei, tehnică numită geometrizarea feței, aașa cum a specificat și ea pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Blondina are o relație de câteva luni cu Gabi Bădălău, fostul Claudiei Pătrășcanu, însă au existat numeroase despărțiri și împăcări între ei. Lucrurile par să meargă bine, iar Bianca Drăgușanu este o femeie feritictă, după cum a recunoscut de mai multe ori.

ADVERTISEMENT