Life

Cristina Cioran, revoltată după ce Alex Dobrescu a spus că vrea să se împace cu ea: ”Să se interneze o perioadă”

Cristina Cioran a reacționat după ce a aflat că Alex Dobrescu vrea să se împace cu ea. Fostul partener al vedetei are ordin de restricție.
08.07.2024 | 11:10
Cristina Cioran revoltata dupa ce Alex Dobrescu a spus ca vrea sa se impace cu ea Sa se interneze o perioada
Cristina Cioran a reacționat după ce a aflat că Alex Dobrescu vrea să se împace cu ea. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran nu are deloc parte de cea mai liniștită perioadă din viața ei. Vedeta a aflat de curând că Alex Dobrescu își dorește să se împace cu ea. Luată prin surprindere de atitudinea fostului ei partener, Cristina Cioran a reacționat imediat.

Alex Dobrescu are ordin de restricție după ce a fost violent cu Cristina și cu Ema

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au format un cuplu multă vreme. Cei doi au împreună o fetiță, pe Ema, dar se pare că, la un moment dat, vedeta și iubitul ei nu s-au mai înțeles. Deși toți sperau că își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu, despărțirea a fost inevitabilă.

ADVERTISEMENT

Cristina Cioran a fost mereu sinceră și transparentă și a recunoscut că în relația cu Alex Dobrescu, niciunul dintre ei nu a avut timp să îl cunoască pe celălalt. Tocmai din acest motiv, despărțirea a fost cea mai bună variantă la acel moment.

Cristina Cioran a pus mereu binele micuței Ema pe primul loc. În interviurile pe care le-a acordat de-a lungul vremii, Cristina Cioran a recunoscut că Ema se simte minunat în compania ambilor părinți, însă, vedeta preferă să delimiteze foarte bine relația dintre ea și Alex Dobrescu.

ADVERTISEMENT

Alex Dobrescu a primit interdicție de la a-și vizita fiica, asta după ce a fost violent cu Cristina și cu Ema. Acum, însă, se pare că acesta își regretă faptele și că l-a cuprins un dor imens de familie și de fiica lui.

Alex Dobrescu își dorește să se împace cu Cristina, dar vedeta nici nu vrea să audă de așa ceva

Într-un interviu acordat celor de la cancan.ro, Alex Dobrescu a recunoscut că îi este dor atât de Ema, cât și de Cristina. Acesta a spus că nimeni și nimic nu poate face ca iubirea lui pentru cele două să îi treacă.

ADVERTISEMENT

”Mi-e dor rău de familie. De trei luni nu le-am mai văzut. Am ordin de restricție și nu pot lua legătura cu ele. Am realizat, însă, că niciuna dintre femeile pe care le-am întâlnit nu se compară cu Cristina. Și distanța m-a făcut să-mi dau seama că o iubesc.”, a declarat Alex Dobrescu.

Declarațiile lui Alex Dobrescu au ajuns și la urechile Cristinei Cioran. Vedeta se menține pe poziții și nu vrea să își schimbe atitudinea față de fostul ei partener. Ba mai mult, susține că îl cunoaște foarte bine și că nu crede în această schimbare a lui.

ADVERTISEMENT

”Eu îl cunosc foarte bine. Pot spune că mai bine decât oricine. Știu că-i pare rău, dar nu cred că e suficient. A rănit multă lume. Important este că fetița e bine.”, a spus Cristina Cioran, potrivit sursei menționate.

Cristina Cioran este conștientă că Alex își va dori să o vadă, la un moment dat, pe Ema. Vedeta nu îi interzice acest lucru, dar, înainte de asta, vrea să se asigure cu Alex Dobrescu este stabil, din mai multe puncte de vedere.

”Dacă tatăl ei își va dori o relație cu ea va trebui să-și revină, să se interneze o perioadă ca să-și scoată substanțele din corp și să intre într-un proces de curățare, dezintoxicare. Să meargă și la un psihiatru să ia un tratament după ce identifică ce probleme are. Abia după mai poate să mai ia legătura cu Ema.”, a încheiat Cristina Cioran seria declarațiilor.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Reacţia lui Wiz Khalifa după ce a fost săltat de jandarmi la festivalul 
Reacţia lui Wiz Khalifa după ce a fost săltat de jandarmi la festivalul "Beach, Please!"
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a...
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a spus Irina despre fostul milionar, ajuns falit și în azil
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Doliu la Hollywood. A murit idolul unei generații
Doliu la Hollywood. A murit idolul unei generații
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de...
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de chibrit pentru a rezolva ecuația