Life

Cristina Cioran și-a adus fetița acasă după ce a născut prematur: „Mami și tati leșinați”

Cristina Cioran și-a adus fetița acasă după ce a născut prematur în luna iulie. Vedeta avea doar 29 de săptămâni de sarcină la momentul respectiv.
01.09.2021 | 18:42
Cristina Cioran sia adus fetita acasa dupa ce a nascut prematur Mami si tati lesinati
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran și-a adus fetița acasă după ce a născut prematur în luna iulie. Micuța a stat în incubator în această perioadă, iar astăzi a primit permisiunea medicilor de a pleca acasă.

Vedeta de televiziune a trecut prin clipe dificile imediat după jumătatea lunii iulie, atunci când fiica ei a venit pe lume la 29 de săptămâni. Ema a ajuns acasă, în sfârșit, iar părinții ei sunt fericiți că se pot bucura de momentele cu ea așa cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Cristina Cioran și-a adus fetița acasă după ce a născut prematur: „Mami și tati leșinați”

Cristina Cioran și-a adus fetița acasă astăzi, la o lună și jumătate de când a născut prematur. Actrița a făcut marele anunț pe Instagram și este fericită că-și poate strânge copilul în brațe.

Medicii i-au dat acordul micuței să fie luată acasă, acum că este suficient de puternică să supraviețuiască fără incubator.

ADVERTISEMENT

„Acasă, în sfârşit! Ema fericită, mami şi tati leşinaţi! Vă mulţumim pentru susţinere şi încurajări! Vă pupăm”, a scris Cristina Cioran pe Instagram, alături de un filmuleț cu patul fetiței ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Cioran (@kikicioran)

„Suntem bine! E superbă, nu îmi pot lua ochii de la ea. Sunt foarte foarte fericită”, a declarat vedeta pentru cancan.ro, după ce și-a adus fetița acasă.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Cristina Cioran a povestit că nașterea prematură a fost declanșată de o toxiinfecție alimentară. După ce și-a dat seama că ceva nu este în regulă, vedeta a sunat imediat la 112 și a fost dusă la spital.

În afară de contracțiile specifice nașterii, actrița avea și dureri de stomac, iar toxiinfecția a grăbit nașterea, micuța Ema venind pe lume cu câteva luni înainte de termen.

ADVERTISEMENT

„Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba.

Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut.

Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, povestea Cristina Cioran în august.

ADVERTISEMENT