Life

Cristina Cioran și Alex Dobrescu se căsătoresc. Cum a fost cerută în căsătorie vedeta tv

Cristina Cioran și Alex Dobrescu sunt gata să facă pasul cel mare. Vedeta a fost cerută în căsătorie în urmă cu foarte puțin timp.
20.10.2022 | 12:38
Cristina Cioran si Alex Dobrescu se casatoresc Cum a fost ceruta in casatorie vedeta tv
Cristina Cioran a fost cerută oficial în căsătorie de iubitul ei, Alex Dobrescu. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran este în culmea fericirii. Deși până acum spunea că nu se va căsători cu Alex Dobrescu, iată că în final, vedeta s-a răzgândit, iar lucrurile s-au întâmplat mai repede decât s-ar fi așteptat oricine.

Cristina Cioran a fost cerută oficial în căsătorie de Alex Dobrescu

În ciuda problemelor întâmpinate de Cristina Cioran în ultima vreme, viața i-a pregătit o adevărată surpriză vedetei. Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale, a cerut-o în căsătorie în urmă cu foarte puțin timp.

ADVERTISEMENT

Momentul a fost unul cât se poate de emoționant. Încă de la prima oră a dimineții, bărbatul a venit lângă Cristina Cioran și i-a adresat întrebarea. Deși inelul încă nu a sosit, vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și a dat răspunsul mult așteptat.

Alex Dobrescu a avut grijă însă să compenseze lipsa inelului cu un buchet imens de flori care a lăsat-o fără cuvinte pe celebra vedetă.

ADVERTISEMENT

”Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile”, a dezvăluit Cristina Cioran, pentru Spynews.ro.

Să nu credeți însă că acest moment este unul unic. Vedeta a mai dezvăluit sursei citate că a fost cerută în căsătorie de mai multe ori de Alex Dobrescu, însă de fiecare dată cei doi au decis că nu are sens să se grăbească.

ADVERTISEMENT

Când va avea loc nunta

Acum însă, Alex Dobrescu își dorește oficializarea relației și era nevoie de un moment atât de important. Cât despre nuntă, se pare că cei pregătirile sunt în toi.

Deși nu a fost prea încântată până acum de o posibilă căsătorie, Cristina Cioran l-a lăsat acum pe Alex Dobrescu să se ocupe de toate detaliile. Momentan, nici măcar aceasta nu știe în ce zi va avea loc nunta.

ADVERTISEMENT

”Nu știu deocamdată, în niciun caz azi nu se căsătorim, ar fi și imposibil din punct de vedere legal să te înscrii și oficiul stării civile, bine, dacă nu s-a dus deja acum să înscrie, nici nu știu.

El e o persoană foarte expansivă și îi place să facă surpriză și îl las pe el să se desfășoare”, a mai povestit vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: