Life

Cristina Cioran și fostul partener, Alex Dobrescu, ceartă ca la ușa cortului în plină stradă. Cum au fost surprinși cei doi

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au certat în stradă, actrița reproșându-i fostului iubit că s-a afișat cu o domnișoară pe care a numit-o „țărancă”.
04.01.2023 | 18:23
Cristina Cioran si fostul partener Alex Dobrescu cearta ca la usa cortului in plina strada Cum au fost surprinsi cei doi
Cristina Cioran s-a certat cu Alex Dobrescu. Foto: spynews.ro/ Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost protagoniștii unui spectacol fără casă de bilete, în plină stradă! Cei doi au fost surprinși certându-se, iar designerul vestimentar a încercat, în cele din urmă, să o împace pe fosta sa parteneră, cu care are o fetiță pe nume Ema.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, scene mai ceva ca la teatru în stradă

Potrivit publicației online spynews.ro, ai cărei fotoreporteri au filmat scenele cu cei doi, Alex și unul din prietenii săi conversau liniștiți pe stradă și, la un moment dat, aceștia au dat nas în nas cu Cristina.

ADVERTISEMENT

Liniștea întâlnirii s-a transformat într-o dispută de zile mari, foștii iubăreți începând să se certe fără să țină cont că pot fi auziți de alți trecători. Conform spynews, din discuția avută, reiese faptul că au fost la un restaurant de revelion, unde Alex era însoțit de o altă domnișoară, iar Cristina i-ar fi zis următoarele: „Te-ai dus cu țăranca aia!”.

Cristina a luat-o pe fetiță și a vrut să plece, dar apoi cei doi au plecat împreună. După această ceartă, Alex a început să o pupe pe Cioran, făcând un pas spre împăcare. Plimbarea acestora a continuat apoi ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

ADVERTISEMENT

Actrița, despre separarea de Dobrescu: „Au fost niște semne că lucrurile nu mai merg bine”

Recent, Cristina Cioran a vorbit despre povestea de iubire pe care a trăit-o cu Alex Dobrescu, pe care a comparat-o cu un cancer galopant.

„Totul era în regulă și dintr-o dată ceva s-a întâmplat. Ceva s-a schimbat. Ceva s-a deteriorat, ceva a plesnit. Despărțirea asta nu a fost anunțată. Pur și simplu, au fost niște semne că lucrurile nu mai merg bine și la revedere. Deja mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant, ca o tumoare malignă, care stătea să pocnească”, dezvăluise Cristina la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cristina a mai precizat că decizia despărțirii nu a fost una ușoară pentru ea, dar a fost cea mai bună soluție care i-a trecut prin cap, observând că relația ei se îndreaptă într-o zonă greșită.