ADVERTISEMENT
Life

Cristina Cioran, stare de neliniște, după ce a născut prematur. Prin ce a trecut și cum se simte fiica sa

Cristina Cioran (43 de ani) trece prin momente neplăcute după ce a născut prematur, fiica sa venind pe lume cu două luni mai devreme decât ar fi trebuit. Vedeta a devenit mamă la 29 de săptămâni.
Autor: Alexa Serdan | 19.07.2021 | 09:34
Cristina Cioran, stare de neliniște, după ce a născut prematur. Prin ce a trecut și cum se simte fiica sa
Cristina Cioran, stare de neliniște, după ce a născut prematur. Prin ce a trecut și cum se simte fiica sa. Sursa foto: Instagram.com

Fetița actriței a venit mai devreme decât termenul stabilit de medic, motiv pentru care blondina trece printr-o stare de neliniște, de groază și de incertitudine pentru că nu știe ce se va întâmpla cu micuța sa.

ADVERTISEMENT

Născut prematur, bebelușul a fost băgat imediat la incubator, unde din fericire, a început să respire singur. Cristina Cioran se roagă la o minune și chiar le-a cerut internauților să se roage pentru sănătatea copilei.

Cristina Cioran, mărturie după ce a născut prematur, la numai 7 luni. Cum se simte fiica sa

Cristina Cioran recunoaște că viața sa a fost imprevizibilă în ultima an, de când a început o nouă relație și a rămas însărcinată pentru prima oară. Artista este puternică, chiar dacă în sufletul său este îngrozită.

ADVERTISEMENT

Blondina se roagă neîncetat la lucrurile să se termine cu bine pentru ea și pentru fiica sa, pe care și-a dorit-o foarte mult și pentru care nu a ținut cont nici de kilogramele în plus.

„Sunt puternică și fetița mea e puternică. A venit mai devreme, însă, rugați-vă pentru mine și pentru ea, mai mult pentru ea”, a mărturisit Cristina Cioran, la scurt timp după ce a născut, pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Ulterior, prezentatoarea TV s-a mai liniștit și a revenit cu o nouă declarație. Actrița nu se aștepta să nască la 7 luni, deși era conștientă că problemele de sănătate i-ar putea cauza probleme.

„Hai că mi-am mai revenit. Vreau să vă spun, eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa este bine, respiră singurică, ceea ce e super.

ADVERTISEMENT

Abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă. E adevărat că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat”, a mai spus Cristina Cioran.

Cristina Cioran, de la extaz la agonie, după naștere

Cristina Cioran nu se poate bucura de momentul nașterii până nu află că bebelușul este în regulă din toate punctele de vedere. În momentul de față copilul este stabilizat și abia așteaptă să-l țină în brațe.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea TV a vorbit și despre numele pe care-l va purta fetița, și anume Ema, dezvăluire făcută recent de vedetă pe rețelele de socializare.

Frumoasa actriță se iubește încă de anul trecut cu Alexandru Dobrescu, un bărbat mai tânăr decât ea cu 7 ani, care are un copil dintr-o relație anterioară.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!