Life

Cristina Cioran trece prin clipe grele. Cu ce probleme de sănătate se confruntă micuța sa

Actrița Cristina Cioran trece prim momente dificile. A născut prematur și micuța Ema este în continuare în spital.
30.07.2021 | 08:55
Cristina Cioran trece prin clipe grele Cu ce probleme de sanatate se confrunta micuta sa
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran ar fi trebuit să devină mămică în luna septembrie, dar a născut mai devreme. A trecut prin clipe extrem de dificile neștiind dacă fetița ei va supraviețui.

Actrița a dat ultimele amănunte despre starea de sănătate a micuței.

Cristina Cioran trece prin clipe grele. Cu ce probleme de sănătate se confruntă micuța sa

Fetița Cristinei Cioran este în continuare internată în spital. Micuța a fost născută prematur și medicii au fost obligați să o intubeze. Actrița spune că acum lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Micuța poate respira singură și cât de curând va fi hrănită cu biberonul.

ADVERTISEMENT

“Sunt mai bine, deși pare ca s a întâmplat ieri. Fetița mea încă este la spital. Când mă aude, zâmbește! M-a strâns tare de deget, deși este mică, are o putere enormă.

Este fetița noastră puternică! Respiră singură, urmează partea cu mâncarea la biberon și sperăm ca totul să evolueze bine”, a spus Cristina Cioran.

ADVERTISEMENT

De ce s-a născut Ema mai devreme

Cristina Cioran ar fi trebuit să nască în luna septembrie. O toxiinfecție i-a declanșat însă travaliul. Actrița a recunoscut că au fost momente în care a crezut că micuța nu va supraviețui.

“Am crezut că nu o să supraviețuiască. Dacă nășteam în salvare nu avea șanse. Au început mai mult dureri și am născut! Am noroc cu Alex. Stă cu mine ca să nu pic în depresie”, a mai declarat aceasta.

ADVERTISEMENT

Gestul care i-a enervat pe fanii actriței

Chiar dacă fetița se află în spital, actrița a decis să plece la mare împreună cu iubitul ei și băiatul acestuia. Gestul i-a surprins pe internauți, foarte mulți criticând-o.

“O femeie care suferă cât de cât, nu lasă copilașul în spital și pleacă la mare, dar așa a plecat și înainte de a naște prematur, femeie modernă”,

ADVERTISEMENT

“Ferească Dumnezeu, cred ca muream acolo, dormeam în fața spitalului și acasă nu plecam fără fetița mea, dar la mare, ferească Dumnezeu”,

“Nu aș fi crezut că poate cineva să facă așa ceva! Eu plăteam zi de zi spitalul, numai să mă lase să stau lângă copilul meu!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Cristina Cioran a explicat de ce a decis să plece din București.

“Mie nu mi bine sa cred ca nu pot intra acolo sau sa stau in spital. Astea sunt regulile… ce sa fac????? Si daca fac 12-14 in fata spitalului crezi ca se întâmplă ceva? Dacă nu poți intra, nu poți intra.

Nu pot da multe detalii dar asta este situația acum! Poate că într o săpt ma@pot interna. Nu știu ce se va întâmplă. Eu am venit pana la @mama mea … de ce? Tu de ce te duci la mama ta când te duci?

Am învățat să nu judec… nu știu tu”, a scris actrița.

ADVERTISEMENT