Life

Cristina Demetrescu a anunţat zodiile care vor avea un 2023 de neuitat. Cinci nativi pot avea o perioadă de vis

Cristina Demetrescu a spus care sunt cele mai norocoase zodii în 2023. Acești cinci nativi vor avea parte de un 2023 de neuitat, din multe punct de vedere.
04.01.2023 | 17:33
Cristina Demetrescu a anuntat zodiile care vor avea un 2023 de neuitat Cinci nativi pot avea o perioada de vis
Cristina Demetrescu a anunţat zodiile care vor avea un 2023 de neuitat. Sursă foto: captură video
ADVERTISEMENT

Anul 2023 aduce schimbări majore și de asemenea, întâmplări prin care multe zodii vor fi nevoite să treacă. Fiecare situație însă, va avea la final un rol important, spune astrologul Cristina Demetrescu.

BERBEC

Prima dintre zodiile care va avea un 2023 de neuitat este chiar Berbecul. Astrologul Cristina Demetrescu spune că acești nativi se numără printre cele mai norocoase zodii în noul an.

ADVERTISEMENT

Aceștia știu foarte bine ce își doresc, iar astrele îi susțin din toate punctele de vedere. De asemena, conform astrologului, până în luna mai, Berbecii au șansa să dea marea lovitură, pentru că se anunță o perioadă extrem de norocoasă pentru ei.

Jupiter în Berbec îi ajută și mai mult și de asemenea îi va pune în situații în care trebuie să fie mai curajoși, precizează Cristina Demetrescu, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

Pentru Berbeci, 2023 aduce curaj, independență, dar și diferite situații și evenimente în viața lor, însă chiar și așa, se adună un an de vis, din toate punctele de vedere, atât pe plan financiar, emoțional, dar și profesional. Berbecii care sunt antreprenori vor știi cel mai bine acest lucru.

FECIOARĂ

Fecioarele se bucură și ele de mare succes în 2023, însă trebuie să învețe să profite de oportunități și să își găsească locul, recomandă astrologul Cristina Demetrescu.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu se simt bine undeva, acești nativi nu trebuie să renunțe și să se oprească din căutat. Cu siguranță vor ajunge și acolo unde își doresc, dacă vor lupta până la capăt.

Fecioarele care vor să valorifice anumite lucruri o vor putea face în 2023 și au șansa să câștige și bani frumoși, adaugă astrologul. De asemenea, deși vor exista câteva tensiuni pe plan amoros, în lunile care urmează lucrurile se așează în viața lor.

ADVERTISEMENT

BALANȚĂ

Cristina Demetrescu anunță un 2023 al transformărilor pentru Balanțe, până în vara acestui an. Acești nativi ar putea renunța la anumite relații care nu mai funcționează și de asemenea, ar putea lua și alte decizii importante.

Din punct de vedere financiar, Balanțele o duc foarte bine în 2023. Vor apărea și oameni noi, parteneri, poate chiar și o nouă iubire, însă până atunci, astrologul spune că acești nativi trebuie să își rezolve anumite probleme.

Toate astea până la data de 12 iulie, moment în care karma va intra în zodia Balanță.

CAPRICORN

Pentru acești nativi, anul 2023 începe destul de intens, spune Cristina Demetrescu. Sunt lucru neterminate de anul trecut, pe care trebuie să le pună la punct.

De asemenea, în anul acre urmează, acești nativi vor fi nevoiți să se împartă între locul de muncă, dar și familie și vor vedea că noi oportunități se vor deschide în cazul lor.

Anul 2023 este unul bogat din punct de vedere al creației, dar și al sentimentelor, mai spune Cristina Demetrescu, așa că acești nativi au șansa să facă alegeri importante și pot trăi o perioadă de vis.

De asemenea, Capricornii care vor să se recalifice și să o ia pe un alt drum vor putea să facă acest lucru în următoarele luni de zile. Astrologul le recomandă însă acestor nativi să fie atenți la cheltuieli, dar și la investiții, pentru a nu avea de pierdut.

PEȘTI

Și pentru Pești, 2023 va fi un an de neuitat. Acești nativi îl au aproape pe Saturn, care la duce oportunități mari, după o perioadă a constrângerilor.

Cristina Demetrescu spune că planeta Saturn va scoate la suprafață anumite lucruri importante din viața acestor nativi și practic îi va obliga să facă niște schimbări.

Peștii vor înțelege dacă este sau nu bine să se sacrifice pentru un singur om, sau mai bine să se gândească la ei. Din punct de vedere financiar, Peștii sunt foarte optimiști, au idei și de asemenea, acest lucru se va resimții în acțiunilor lor.

Se adună un an al creativității, plin de mici bucurii. Chiar și așa însă, astrologul Cristina Demetrescu recomandă atenție la anumite erori medicale care s-ar putea să îi bulverseze pe acești nativi.

Ar fi bine să se informeze din surse sigure și să fie foarte atenți la starea lor de sănătate, mai adaugă astrologul, potrivit Antena3.

ADVERTISEMENT