Life

Cristina Demetrescu a dezvăluit care este lecția karmică pentru România. Ce se va întâmpla în continuare

Cristina Demetrescu a dezvăluit care este lecția karmică pentru România. Astrologul a făcut previziuni despre perioada următoare.
02.11.2021 | 18:52
Cristina Demetrescu a dezvaluit care este lectia karmica pentru Romania Ce se va intampla in continuare
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a dezvăluit care este lecția karmică pentru România. În cadrul emisiunii „Voi cu Voicu” de la Antena 3, astrologul a precizat că suntem sub o „lecție de viață” până în anul 2023.

Astrologul a vorbit despre karma colectivă și despre legătura pe care aceasta o are cu pandemia. Aceasta a mai spus și că se pot întâmpla minuni, dar nu toți înțeleg pe ce cale vin acestea.

ADVERTISEMENT

Iată despre ce lecție a vorbit astrologul în emisiunea difuzată la Antena 3.

Cristina Demetrescu, despre lecția karmică pentru România. Ce se va întâmpla în continuare

Cristina Demetrescu a spus, în cadrul emisiunii menționate, că planeta numită „Profesor” a intrat pe zodia României încă de la începutul pandemiei, de anul trecut. Această planetă vine cu lecții de viață fie că este vorba despre o singură persoană sau de o întreagă națiune.

Astrologul mai spune că este o situație cu care nu ne-am mai confruntat până acum și că „se distrug toate structurile vechi, toate structurile retrograde”.

ADVERTISEMENT

Până în luna martie a anului 2023 ne aflăm sub o lecție de viață foarte puternică. De obicei, oamenii realizează mult mai târziu aceste lecții și privesc în urmă, analizând ce au greșit și dacă sunt mândri de cum au depășit această provocare.

Este vorba și despre o lecție karmică. În viață pot apărea diverse obstacole și provocări, dar acestea nu sunt valabile doar pentru un singur individ, ci și la nivel colectiv (de exemplu, cum se comportă un individ într-un grup sau ce poate face acesta pentru acel grup).

ADVERTISEMENT

Dacă nu reușim să depășim această lecție, karma colectivă se acumulează și apare pe astrograma unei persoane pe clasa 11 (Casa Protecției), precizează Cristina Demetrescu.

Un individ trebuie să facă ceea ce trebuie pentru un grup pentru a fi protejat. În caz contrat, karma colectivă se va numi „lipsă de protecție”, a mai spus astrologul la Antena 3. Unii au protecție, în timp ce alții nu au, lucru care vine de la karma colectivă negativă.

ADVERTISEMENT

Ce șanse sunt pentru România în 2022

Cristina Demetrescu a oferit ca exemplu provocarea pandemiei cu care omenirea se confruntă de aproape doi ani. Din februarie 2021, Saturn se află pe Casa Morții, unde o să stea până la finalul lui 2022.

În perioada cuprinsă între 13 mai şi 28 iulie, atunci când se înregistrau foarte puține cazuri și decese într-o zi, România a avut o șansă de vindecare. Această ocazie va mai apărea și în primele cinci lui ale anului următor. Și în ultimele luni ale lui 2022 vom avea această ocazie.

Jupiter (Marele benefic) se află în Vărsător, zodia României, astfel că ar trebui ca lucrurile să se îmbunătățească. Totodată, Jupiter se află și pe Casa Morții, lucru care explică numărul ridicat de decese.

Nici luna aceasta situația nu va fi prea bună întrucât planete intră în zodia Scorpion. Soare, Mercur, Marte provoacă tensiuni, cuadraturi cu Uranus şi Saturn, implicate în trei momente ale acestui an (februarie, iunie şi decembrie), cu „blocaje colective, cu distrugeri”.

Astrologul a mai menționat că situația din România nu este una bună întrucât lucrurile nu merg înainte, iar comunicarea nu este foarte bună. Astfel, s-a creat un blocaj. Ultimele două luni ale anului se anunță a fi unele dificile.

ADVERTISEMENT