Life

Cristina Demetrescu, avertisment pentru zodii: “Suntem pe frecvenţa imprevizibilului”

Astrologul Cristina Demetrescu a lansat un avertisment important pentru zodii. Pe 19 noiembrie va fi Eclipsă de Lună și, totodată, Lună Plină în Taur.
18.11.2021 | 13:31
Cristina Demetrescu avertisment pentru zodii Suntem pe frecventa imprevizibilului
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a lansat un avertisment pentru nativi, întrucât vineri, 19 noiembrie 2021, va fi Eclipsă de Lună. În același timp, va fi și Lună Plină în Taur.

Astrologul a explicat cum vor fi afectate zodiile de aceste evenimente în cadrul unei emisiuni de la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu, avertisment important pentru zodii

În afară de Eclipsa de Lună de pe 19 noiembrie, dar și de Luna Plină în Taur, Cristina Demetrescu a anunțat și o opoziție care va afecta zodiile.

Este vorba despre opoziția Marte – Uranus, care va fi pe aceeași axă pe care se formează eclipsa de Lună, adică axa Taur – Scorpion.

ADVERTISEMENT

„Este și o opoziție Marte – Uranus pe aceeași axă pe care se formează eclipsa. Pe axa Taur – Scorpion. Și este o axa fixă și de condiționare”, a declarat Cristina Demetrescu la Antena 3.

În plus, astrologul a mai avertizat, pentru aceeași sursă, că „suntem pe frecvența imprevizibilului”. Aceasta a mai spus că deja au avut loc diverse fenomene în ultima vreme și trebuie să ne așteptăm la altele care au legătură cu imprevizibilul.

ADVERTISEMENT

„Suntem pe frecvența imprevizibilului. Deja am observat că sunt tot felul de fenomene care se întâmplă în ultima perioadă.

Eclipsa se formează în Taur, care este semn de pământ și trebuie să ne așteptăm la tot felul de fenomene care au legătură cu pământul, dar și cu imprevizibilul”, a continuat astrologul.

ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a precizat că această perioadă „critică” durează aproximativ trei zile, și că vibrațiile sunt „puțin mai neregulate și necontrolate”.

Zodiile vor avea parte de situații legate de bani, hrană și resurse cauzate de Eclipsa de Lună. Vor fi niște situații- limită în această perioadă.

„Eclipsa de Lună ne pune în fața unor situații legate de bani, hrană și resurse. Este o ecuație pe care o s-o mai auzim și anul viitor.

Pentru că trebuie să dăm mai multă importanță acestor lucruri. Suntem în fața unor situații-limită, în care probabil vom spune ‘ori la bal ori la spital’”, a mai declarat Cristina Demetrescu.

Cei care sunt indeciși vor lua, în sfârșit, o hotărâre în această perioadă, pentru că nu mai au încotro.

Cum sunt afectate zodiile de Eclipsa de Lună

Cristina Demetrescu a mai spus că femeile vor fi mai afectate de această Eclipsă de Lună și din punctul de vedere al sănătății. Astrologul nu recomandă intervențiile chirurgicale în această zi, indiferent cât de minore ar fi acestea.

„Afectează femeile mai mult, afectează emoțiile noastre, metabolismul, funcțiile endocrine, segmentul ORL și chiar fertilitatea.

Nu aș recomanda intervenții chirurgicale, în ziua respectivă, nici pe zona ORL, nici stomatologice și nici pe funcția endocrină.

Și Luna Plină predispune, are legătură cu hemoragiile. Dacă mai punem și eclipsa, cu siguranță nu este perioada care trebuie. Cumva evitat acest moment”, a mai precizat astrologul.

De asemenea, după Eclipsa de Lună, unele dintre tensiunile anului vor fi în descreștere, mai spune Cristina Demetrescu.

ADVERTISEMENT