Life

Cristina Demetrescu cunoaște zodia binecuvântată cu bani în săptămâna 1-7 iulie 2024. Nativul care are parte de întâlniri

Cristina Demetrescu știe care este nativul care se bucură de noroc la bani în intervalul 1-7 iulie 2024. Ce semn se îndrăgostește.
02.07.2024 | 08:25
Cristina Demetrescu cunoaste zodia binecuvantata cu bani in saptamana 17 iulie 2024 Nativul care are parte de intalniri
Cristina Demetrescu știe care este nativul care se bucură de noroc la bani în intervalul 1-7 iulie 2024. Ce semn se îndrăgostește. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu cunoaște zodia binecuvântată cu bani în săptămâna 1-7 iulie 2024. Nativul care are parte de întâlniri. Previziunile complete au fost făcute de astrolog în cadrul emisiunii Vorbește lumea, difuzată la Pro TV.

Cristina Demetrescu știe care este nativul care se bucură de noroc la bani în intervalul 1-7 iulie 2024. Ce semn se îndrăgostește

Cristina Demetrescu știe care este nativul care se bucură de noroc la bani în intervalul 1-7 iulie 2024. Ce semn se îndrăgostește. Cititorul în stele a subliniat că planeta Neptun retrogradează în zodia Pești, motiv pentru care semnele zodiacale trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

ADVERTISEMENT

De asemenea, astrologul mai transmite că nativii nu trebuie își facă prea multe iluzii perioada aceasta. Mai mult decât atât, nu este indicat să ne jucăm cu energiile subtile. E o Lună Nouă în Rac pe 6 iulie 2024.

Berbec

Luna Nouă în zodia Rac aduce o înnoire a casei, în familie. Poate fi vorba de o mutare, de o schimbare în locuință, o renovare sau de venirea pe lume a unui nou membru.

ADVERTISEMENT

Taur

Ți se pune pata pe o mașină frumoasă sau te gândești să te înscrii la cursuri care țin de abilitățile tale. E o săptămână în care se reiau discuții despre o casă de vacanță.

Gemeni

Energie bună în plan financiar. E o perioadă în care faci bani, vin finanțe din idei, câștiguri, premii etc. Întotdeauna te bucuri de un mic câștig, îți merge mintea.

ADVERTISEMENT

Rac

Deconectare de la confuzie și de la oboseală. Idei noi, te bucuri de o imagine bună și de credibilitate. Succes răsunător, mai ales dacă știi că aștepți ceva.

Leu

Curățenie în planul fizic și subtil. E posibil să arunci niște lucruri vechi din casă sau din subconștient, cu ajutorul unei terapii. Descoperi ceva care părea uitat sau pierdut, e o bucurie.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Prietenie, chef de întâlniri și reorganizări de grupuri. Îți deschizi sufletul către necunoscuți și legi relații. Săptămâna asta se produce o chimie cu o persoană dispusă să asculte. Idei antreprenoriale.

Balanță

Reușită profesională, succes sau ajungi un om cheie pentru comunitatea din care faci parte, pentru familie. Noroc în relația cu autoritățile, primești o autorizație. Undă verde pe mai multe planuri.

Scorpion

Reconectare la sinele divin. Toate dorințele trebuie să treacă prin credință și Biserică pentru că aici este micul noroc, îngerul tău.

Săgetător

E o perioadă de adaptare la noul din viața ta, însă s-ar putea să te epuizeze asta. Idei, proiecte active și profituri. Trebuie să te focusezi doar pe chestiile importante, mari, să lași deoparte bruiajele.

Capricorn

Atragi oameni de partea ta. E o perioadă bună pentru alianțe, împăcări sau pentru a atrage cauze. E un succes pe partea de dezbateri și câștiguri din procese.

Vărsător

Perioadă bună pe partea medicală, odihnă, soluții noi și relaxare. Ai o stare de bine, vin idei și gânduri creative în domeniul profesional.

Pești

Te poți îndrăgosti, afli de o sarcină sau ai reușite prin intermediul copiilor. Idei interesante, creative, artistice. Caută să te distrezi, să faci sport și să petreci timp de calitate.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii...
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii de EURO la MÂNĂ
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși