Life

Cristina Demetrescu, despre efectele echinocțiului de toamnă 2021. Ce anunță astrologul

Cristina Demetrescu a dezvăluit ce marchează echinocțiul de toamnă, care are loc în cursul zilei de vineri, 22 septembrie 2021.
24.09.2021 | 15:55
Cristina Demetrescu despre efectele echinoctiului de toamna 2021 Ce anunta astrologul
ADVERTISEMENT

Potrivit astrologului de la Antena 3, în această noapte avem Lună plină, iar peste numai câteva zile Mercur devine retrograd. Mai exact, acest lucru se întâmplă duminică, pe 26 septembrie 2021.

Având în vedere aceste condiții, Cristina Demetrescu le transmite oamenilor să fie pregătiți și atenți, ca să nu ajungă cumva în situații limită, critice, din care să nu mai știe cum să iasă.

ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu, echinocțiu de toamnă. Ce aduce evenimentul

De asemenea, cititorul în stele ne mai spune că cei care fac greșeli în luna septembrie vor trage ponoase mari după, asta pentru că nu este deloc o perioadă favorabilă.

„Luna neagră este foarte aproape de destin”, mai anunță astrologul Cristina Demetrescu, legat de efectele pe care le are echinocțiul de toamnă.

ADVERTISEMENT

În plus, echinocțiul este marcat și de Mercur Retrograd care va sta așa timp de mai bine de trei săptămâni, până pe data de 19 octombrie 2021.

Se spune că dacă faci aici o greșeală atunci Luna neagră, fiind foarte aproape de destin, te va face să tragi foarte mult după.

ADVERTISEMENT

„A fost o Lună plină în zodia Pești, axa Fecioară – Pești este o axă care patronează din punct de vedere astrologic domeniul medical. Cu această Lună plină putem să ne bucurăm din orice alt motiv spiritual, artistic, creativ.

Dacă privim lucrurile din punct de vedere medical și al acestei evoluții, o Lună plină într-o zodie medicală poate să aducă un vârf, o amplificare”, a mai spus astrologul pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Luna Plină, mai multă atenție pe partea de sănătate

Este un moment în care zodiile duble și Luna Plină vorbesc foarte mult de ignoranță. Există o alternativă, deci nu se mai poate vorbi de situații care nu au deloc soluții sau ieșiri, totul depinde de fiecare în parte.

Luna Plină aduce și ceva bun, în sensul că oamenii dau o mai mare atenție problemelor de ordin medical. Conștientizează că sănătatea trebuie să fie prioritară.

Totodată, lucrurile nu prea se mișcă în perioada următoare dacă ne raportăm la contextul actual, în schimb luna septembrie aduce o conjunctură foarte riscantă dacă este să ne raportăm la greșeli.

ADVERTISEMENT