Life

Cristina Demetrescu dezvăluie ce zodii sunt lovite de șansă până la finalul verii. Acești nativi devin vedetele zodiacului

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit ce zodii sunt lovite de șansă până la finalul verii 2023. Nativii care devin vedetele zodiacului.
10.06.2023 | 20:30
Cristina Demetrescu dezvaluie ce zodii sunt lovite de sansa pana la finalul verii Acesti nativi devin vedetele zodiacului
Ce zodii sunt lovite de șansă până la finalul verii, potrivit astrologului Cristina Demetrescu. Sursa foto: Captură YouTube, Pinterest/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a dezvăluit ce zodii vor fi lovite de șansă până la finalul verii 2023. Sunt foarte norocoase pe mai multe planuri și vor avea de câștigat.

Ce zodii sunt lovite de șansă până la finalul verii, potrivit astrologului Cristina Demetrescu

Berbec

Acest nativ este una dintre “vedetele” zodiacului, după cum a explicat Cristina Demetrescu. Vor avea curajul să meargă către direcții și idei noi și își vor descoperi valorile individuale. Atunci când vor ieși din zona de confort, vor face progrese considerabile. De asemenea, îi așteaptă o perioadă bună din punct de vedere financiar. Nu trebuie să stea pe loc.

ADVERTISEMENT

Taur

Vor apărea ocazii noi și unice pentru Tauri, care trebuie să fie mai deschiși din punct de vedere senzorial. Dacă vor avea blocaje, vor reuși să le rezolve, în cele din urmă. E o perioadă bună pentru nativii care vor să fie independenți, să-și lanseze propria afacere sau să-și schimbe direcția, să găsească noi pasiuni.

Gemeni

Gemenii vor avea o perioadă benefică atunci când vine vorba despre vindecare sau despre încheierea unor cicluri. Sunt mai calmi și mai liniștiți și vor avea noi idei pentru viitor. Lucrurile evoluează în viața lor profesională. Pot face oricând o schimbare de direcție. Își vor asuma mai multe responsabilități în familie, după cum a mai precizat astrologul.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii evoluează în această perioadă și trebuie să aibă curaj să încerce lucruri noi și să călătorească. Nu vor risca prea mult în această vară, dar vor beneficia de protecție datorită faptului că are o energie în acest sens.

Leu

Pentru Lei apar șanse mari în plan profesional. Por primi o promovare sau o mărire de salariu, dar pot avea parte și de recunoaștere și apreciere în mediul de la locul de muncă. Pe de altă parte, ar putea apărea tensiuni pentru acești nativi și trebuie să fie atenți la bani.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Această zodie s-ar putea să călătorească sau să studieze în străinătate. Vrea să-și lărgească orizonturile și face demersuri în acest sens. Are energie și s-ar putea să se implice în diverse proiecte. În planul transformărilor și schimbărilor majore, este o perioadă foarte bună pentru Fecioară.

Balanță

Multe Balanțe au avut parte de o schimbare foarte mare, dar acum lucrurile merg bine în plan financiar. Universul și destinul intervin pentru a le ajuta pe aceste zodii. Se anunță schimbări profesionale, după cum a dezvăluit astrologul Cristina Demetrescu în cadrul emisiunii Voi cu Voicu, de la Antena 3 CNN. Dacă vor câștiguri mari, e nevoie de eforturi și investiții din partea lor.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Acest nativ dobândește foarte multă forță și putere, dar și profunzime emoțională și spirituală. În plan amoros, este o perioadă mai intensă, dar îi ajută să se maturizeze. Întâlnesc persoana potrivită, se pot căsători și pot începe noi proiecte profesionale.

Săgetător

Sunt, cumva, obligați să se organizeze bine în plan personal, dar le merge bine și atunci când vine vorba de sănătate. E o perioadă bună pentru noi joburi și perspective profesionale, care au legătură mai mult cu ceea ce la place nativilor Săgetător. Vor avea o perioadă creativă foarte bună, mai ales dacă vor să ia lucrurile de la capăt într-un anumit domeniu.

Capricorn

Pentru Capricorn, astrologul Cristina Demetrescu anunță o perioadă bună din punct de vedere amoros. S-ar putea îndrăgosti, iar viața personală i-ar putea preocupa mai mult decât cea profesională. Iau lucrurile de la capăt și vor să-și demonstreze lor ceea ce pot. Stau bine din punct de vedere creativ, dar trebuie să și învețe.

Vărsător

Unii dintre Vărsători încep să-și pună în valoare potențialul, în timp ce alții încep să-și conștientizeze propriile abilități și fac alegeri bune în plan financiar. Pentru ei se termină o perioadă dificilă, mai ales în planul sănătății. Comunicarea poate fi foarte bună pentru ei.

Pești

Peștii trebuie să fie foarte atenți la semnele pe care le primesc și să-și pună foarte bine în valoare timpul pe care îl au. S-ar putea să iasă din unele blocaje în care au fost până acum. Ar putea să se elibereze, dar trebuie să depună mai multe eforturi.

ADVERTISEMENT