Life

Horoscopul anului 2022 întocmit de Cristina Demetrescu! Astrologul anunță probleme financiare pentru multe zodii

Horoscopul anului 2022 întocmit de Cristina Demetrescu anunță probleme financiare pentru multe zodii, dar și sanse serioase de resetare pentru unii nativi ai zodiacului.
13.11.2021 | 21:47
Horoscopul anului 2022 intocmit de Cristina Demetrescu Astrologul anunta probleme financiare pentru multe zodii
Cristina Demetrescu a dezvaluit la ce trebuie sa ne asteptam, in plan astral, in anul 2022 Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre lucrurile care vor influența horoscopul anului 2022, anunțând că va fi un an care va fi caracterizat de imprevizibilitate, tensiuni, dar și decizii luate de guverne pentru a stopa fenomenul sărăciei mondiale.

Cristina Demetrescu anunță horoscopul anului 2022

Cristina Demetrescu a anunțat, conform Antena 3, un an 2022 în care problemele provocate de foametea mondială și sărăcirea populației vor da mari probleme de cap tuturor zodiilor.

ADVERTISEMENT

Conform previziunilor astrale făcute de Cristina Demetrescu, anul 2022 va fi caracterizat de infracționalitate cibernetică, de problemele financiare ale tuturor nativilor zodiacului, dar și situații critice din economie, mai ales legate de agricultură, domeniu care se află sub patronajul semnului zodiacal al Taurului.

Mai mult, a explicat astrologul, problemele despre care vorbește sunt sub influența directă a lui Uranus în casa Taur, dublat de Luna Nouă, Cristina Demetrescu precizând însă că imprevizibilitatea conferită de aceste situații este una maximă, iar lucrurile se pot schimba oricând, în bine sau în rău.

ADVERTISEMENT

În plus, susține astrologul, datorită efectului pe care îl are Luna Nouă, guvernele din mai multe state ale lumii se vor implica pentru minimizarea efectelor sărăcirii populației, lucru care, de altfel, va face ca anumite persoane să își anuleze planurile de afaceri sau chiar să o ia de la zero în acest domeniu.

Cristina Demetrescu anunță cea mai scăzută natalitate și probleme pentru elevi

Conform previziunilor făcute de Cristina Demetrescu, în perioada dintre sfârșitul lunii martie și începutul lunii iulie a anului viitor, faptul că Saturn va fi în Vărsător îi va face pe cei care speculează informațiile cum trebuie să aibă multe șanse de a se îmbogăți.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, anunță astrologul, începând cu data de 5 iunie, atunci când destinul intră în zodia dublă a Gemenilor, cei care au un serviciu riscant trebuie să fie foarte atenți. Ba chiar, recomandă astrologul, nu ar strica ca aceștia să aibă o a doua variantă de muncă, pentru a se asigura că nu vor rămâne șomeri.

În plus, susține Cristina Demetrescu, evenimentele astrale ale anului 2022 anunță cea mai scăzută natalitate de până acum, situație pusă mai ales pe în contextul problemelor mondiale.

ADVERTISEMENT

Și, mai precizează astrologul, copiii, elevii în special, trebuie să fie atenți la examenele pe care le au de susținut, anul 2022 anunțându-se foarte greu, mai ales din cauza efectelor lui Mercur și Venus care sunt retrograde chiar în perioada examinărilor.

Lumea va suferi schimbări importante

Conform previziunilor făcute de astrologul Cristina Demetrescu, influența lui Pluto se va face simțită mai ales când vine vorba de schimbările prin care trece lumea, schimbări anunțate ca fiind importante și ireversibile.

În altă ordine de idei, susține astrologul Cristina Demetrescu, după data de 5 iunie, se vor mai rezolva problemele legate de pandemia de COVID-19, iar oamenii vor putea circula mai mult decât au făcut-o în ultimii ani.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat...
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat au dat peste un om în viaţă. Bărbatul din Moldova fusese îngropat de viu de patru zile
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Netflix pregătește marea surpriză. Mai sunt câteva ore
Netflix pregătește marea surpriză. Mai sunt câteva ore
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor