Life

Horoscop Cristina Demetrescu: “Soarele intră în zodia Berbec”. Probleme cu banii pentru mai mulți nativi

Cristina Demetrescu a făcut previziuni speciale pentru perioada următoare. Ce ne așteaptă din punct de vedere astrologic și viața căror nativi se schimbă radical primăvara aceasta?
14.03.2022 | 13:01
Horoscop Cristina Demetrescu Soarele intra in zodia Berbec Probleme cu banii pentru mai multi nativi
Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru jumătatea lunii martie. Foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Astrologul Cristina Demetrescu a fost invitată în emisiunea Vorbește Lumea, unde a făcut mai multe dezvăluiri despre ce îi așteaptă pe nativii fiecărei zodii, dar și cum arată viitorul României în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina.

Horoscop Cristina Demetrescu. Probleme cu banii pentru mai mulți nativi

Cristina Demetrescu a dezvăluit că România este în zodia Vărsătorului. După data de 25 martie, Venus crește în putere, se desprinde de Marte care este planeta războiului, iar din 6 aprilie tensiunile încep să se risipească.

ADVERTISEMENT

„Țara noastră, de multă vreme îl are pe Saturn, din 2017, cu tot felul de lecții. Este bine aspectată din punctul de vedere al granițelor. Există probleme financiare, dar ar fi existat oricum, și cu și fără război. Există niște cauze care vor determina schimbări în bugetul nostru.

Dacă efectele existau și cauza s-a creat, va trebui să învățăm să trăim așa. Vom învăța să producem noi și să ne împrumutăm mai puțin. Situația nu este așa critică și închisă.”,  dezvăluit Cristina Demetrescu.

ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu, previziuni pentru fiecare zodie în parte

După data de 20 martie, Soarele intră în zodia Berbec. Planetele nu dorm și schimbă locurile, ceea ce înseamnă că se va produce trecerea în primăvară.

Mare atenție la stricăciuni, în perioada următoare! Obiectele se repară,dar viețile oamenilor sunt mult mai importante.

ADVERTISEMENT

Berbec

Pentru Berbeci, Mercur este în casa 12, care le aduce foarte multă confuzie, tulburări. Nu știu ce decizii să ia și ar trebui să aștepte până după 20 martie, când energia li se amplifică.

Taur

În general dornici de stabilitate, Taurii sunt un pic dezorganizați. Au de făcut o investiție și vor fi nevoiți să recalculeze tot bugetul. După 20 de martie, o problemă de sănătate devine prioritară, nu este grav, dar trebuie să-i acorde atenție.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ar trebui să fie mai atenți, deoarece fac lucruri pe care ulterior le regretă. Își fac idealuri greșite și din această cauză sunt dezamăgiți. După jumătatea lunii, prietenii le vin în ajutor.

Rac

Sunt visători, își fac planuri de călătorii, dar e necesar să fie atenți la cheltuieli. După data de 20, pot avea parte de prestigiu la locul de muncă, să fie premiați pentru reușite.

Leu

Urmează o perioadă de epuizare și este recomandat să se odihnească mai mult. După 20 martie, Leul face curățenie în relații, unde sunt multe tensiuni. Consumă prea multă energie pentru alții și trebuie să se focuseze pe el.

Fecioară

Fecioarele au probleme cu șefii, nu pot să-și spună părerea. Din punct de vedere al căsniciei lucrurile stau mai bine, este o perioadă în care  se pot cununa. E posibil să vândă o proprietate și să obțină niște bani în plus.

Balanță

Balanțele sunt puse pe schimbare. Pot să caute un alt domiciliu, să mute copiii la o altă școală. Nu este recomandat să călătorească în străinătate.

Scorpion

Scorpionul trebuie să fie atenți în plan sentimental și să nu aibă încredere în oricine. Cei care sunt căsătoriți negociază cu partenerul pentru anumite investiții. Apar cheltuieli și stricăciuni în casă.

Săgetător

Nativilor le este recomandat să își ia concediu și să se relaxeze. După 20 martie perioadă mult mai bine pentru distracție și iubire.

Capricorn

Ar putea să demareze un proces de cumpărare a unei case noi, dar care le depășește bugetul. Leul pare să fie îngrijorat de o problemă medicală, să ceară părea cuiva avizat.

Vărsător

Au o perioadă aglomerată. Nu au timp să amâne nimic de pe o zi pe alta. Câștigă bani, dar trebuie să fie bine informați, ca să nu greșească.

Pești

Peștii sunt la granița între datoriile, vina față de cineva și proiectele lor. Încep să construiască o viață mai bună. Pot schimba casa, să facă din ea un loc în care să se simtă mai bine.

 

ADVERTISEMENT