Life

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima parte a lunii aprilie. Perioadă tulbure pentru nativi: „Emoțiile ies la suprafață”

Cristina Demetrescu a realizat horoscopul lunii aprilie. Zodiile au parte de provocări peste care nu pot trece fără răbdare.
27.03.2023 | 13:19
Cristina Demetrescu horoscop pentru prima parte a lunii aprilie Perioada tulbure pentru nativi Emotiile ies la suprafata
Cristina Demetrescu a dezvăluit horoscopul lunii aprilie. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Horoscopul lunii aprilie realizat de Cristina Demetrescu. Zodiile vor fi mult încercate de astre în următoarele două săptămâni, iar răbdarea este absolut necesară pentru a face față provocărilor. Ce nativi vor avea cele mai multe probleme.

Cristina Demetrescu, horoscopul lunii aprilie. Zodiile au mare nevoie de răbdare

Conform horoscopului lunii aprilie realizat de Cristina Demetrescu, în următoarele două săptămâni, zodiile vor fi puse la încercare. Luna urmează să parcurgă un segment „periculos” al zodiacului, ceea ce va face ca nativii să aibă nevoie de multă răbdare, după cum a spus astrologul în emisiunea Vorbește lumea. 

ADVERTISEMENT

„În aceste două săptămâni, Luna o să parcurgă un segment de zodiac în care o să întâlnească și niște planete mai puțin prietenoase. Și pe Marte și Luna Neagră, agită și puțin spiritele. Hrănește și puțin orgoliile. Este o energie foarte abundentă de la planetele din Berbec.

Doar că Marte, care a stat 7 luni în gemeni, odată ce iese, este ca o piatră pe care o arunci cu praștia. Emoțiile ies la suprafață. Sunt foarte multe ipostaze în care trebuie să fim prezenți, dar la modul foarte rapid.

ADVERTISEMENT

Altfel, ori ratăm oportunități. Ori ne putem enerva. Tocmai din lipsa asta de răbdare. După 4 aprilie, Mercur, planeta comunicării, intră în  zodia Taurului”, a spus Cristina Demetrescu în ceea ce privește horoscopul pentru primele două săptămâni din aprilie.

La ce să se aștepte fiecare zodie, conform horoscopului realizat de Cristina Demetrescu pentru începutul lunii aprilie

Berbecul pune lucrurile la suflet în luna aprilie. Conform astrologului Cristina Demetrescu, acest semn zodiacal acționează prea des pe grabă. Emoția este foarte puternică și exagerează anumite lucruri, ceea ce l-ar putea aduce în mijlocul unor furtuni în familie.

ADVERTISEMENT

Taurul trebuie să fie foarte atent la documente. Este posibil să descopere cu stupoare că acte importante, precum asigurarea mașinii, rovinieta sau anumite licențe, au expirat. „Verificați pentru că sunteți pe muchie de cuțit”, a afirmat Cristina Demetrescu.

Conform horoscopului lunii aprilie, Gemenii primesc invitații pe care nu le pot refuza, ceea ce înseamnă cheltuieli destul de mari. Dacă nu sunt atenți, după această perioadă s-ar putea să regrete investițiile făcute: „Nu merită!”.

ADVERTISEMENT

„Racul este, poate, cea mai agitată zodie. Are provocări profesionale, la care ar trebui să se concentreze, dar nu o face. Energia lui impulsivă îl face să-și bage nasul în tot felul de chestiuni. Agită spiritele, pune paie pe foc”, spune Cristina Demetrescu.

Leii au o perioadă tumultoasă în aprilie

Pe de altă parte, pe Lei îi așteaptă o perioadă ceva mai tumultoasă. În funcție de vârsta pe care o au, își evaluează filosofia de viață. Se supără din chestii puerile și fac din ele adevărate drame. Nu mai sunt atenți la adevăratele probleme.

Conform horoscopului lunii aprilie, Fecioarele vor avea anumite dezechilibre în relația cu prietenii. Simt că ajută prea mult și nu este reciproc. Rămân cu banii, dar pierd persoane apropiate. De asemenea, Balanțele luptă pentru tot felul de cauze. Lucrurile s-ar putea întoarce împotriva lor, chiar dacă vor să ajute.

Scorpioni, atenție la călătorii! „O problemă de sănătate s-ar putea ca pe unii Scorpioni să-i trimită la o vizită la un medic din afara granițelor țării. La serviciu s-ar putea să le fie cerute niște documente pe care nu le au sau le-au pierdut”, a dezvăluit Cristina Demetrescu.

Săgetătorii cheltuie foarte mult și trebuie să fie atenți la amenzi. Apar conflicte între generații în ceea ce privește banii și valorile materiale. Vor să impresioneze și pot să piardă. Capricornii își pot da seama că sunt în poziția greșită și nu toată lumea le este împotrivă.

Vărsătorul are idei interesante, dar ar putea să-i obosească pe cei cu care vorbesc. Ar trebui să-și dozeze energia pe colectiv, nu pe o singură persoana. În schimb, Peștii „iau inițiativa în dragoste. Însă proiectează asupra partenerilor suferințe vechi, traume din relații anterioare. Deschid răni. Furtuni în pahare de apă. Caută să compenseze financiar față de copii sau de persoana iubită”, a dezvăluit Cristina Demetrescu.

ADVERTISEMENT