Life

Cristina Demetrescu, horoscopul începutului de decembrie. Leii și Peștii, printre nativi norocoși ai perioadei

Cristina Demetrescu a spus ce le-au rezervat astrele nativilor pentru începutul lunii decembrie. Veștile sunt bune: Berbecii își fac planuri de viitor, Leii au parte de dragoste!
30.11.2022 | 18:51
Cristina Demetrescu horoscopul inceputului de decembrie Leii si Pestii printre nativi norocosi ai perioadei
Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru prima parte a lunii decembrie. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a dezvăluit care sunt previziunile astrologice pentru începutul de decembrie. În luna cadourilor, nativii sunt răsfățați cu vești bune.

Cristina Demetrescu a realizat horoscopul pentru primele două săptămâni din decembrie

În una dintre cele mai frumoase luni din an, Cristina Demetrescu le-a făcut un cadou nativilor zodiacului numai vești bune. În cadrul emisiunii Vorbește lumea, difuzată pe Pro TV, celebrul astrolog a dezvăluit ce au rezervat stelele pentru următoarele două săptămâni.

ADVERTISEMENT

„Sunt doar vești bune pentru că în primul rând sunt planete în zodia Săgetătorului și este cea mai optimistă zodie, cea mai pozitivă. Este zodia sincerității”, a spus Cristina Demetrescu.

Berbec

Berbecii își pot face planuri de viitor, să stabilească încă de pe acum ce vor studia în anul care vine sau unde vor călători. De asemenea, în următoarea perioadă primesc semnale de departe, pot să aibă parte de invitații și cadouri, iar la serviciu totul merge ca pe roate.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii sunt sfătuiți să nu treacă cu vederea posibilitățile financiare și materiale pe care le au. Este posibil să primească niște bani pe care se gândesc  să-i investească. De altfel, pot să organizeze și o călătorie în afara țării.

Gemeni

Gemenii au o perioadă aglomerată. Marte în retrograd s-ar putea să-i bulverseze, dar e bine să stea de vorbă. Discuțiile deschise îi vor ajuta și obțin anumite ponturi care să ducă și la economisirea unor bani.

ADVERTISEMENT

Rac

Este posibil ca Racii să sufere de anumite afecțiuni pe care le duc pe picioare. Frigul, oboseala, viciile, stresul și grijile îi dau peste cap. Apar tensiuni, dar se și echilibrează balanța în relațiile de cuplu.

Leu

Leii „au mult foc în zona dragostei”. Pentru ei, lucrurile devin interesante, pot să se îndrăgostească, dar și să se…pârjolească. Nu e recomandat să facă primul pas, ci să aștepte să vadă ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nativii Fecioară stabiliți în străinătate revin acasă, restabilesc relațiile cu părinții și rezolvă anumite probleme administrative. După 7-11 decembrie, devin mai creativi și se simt mai bine.

Balanță

Balanțele pot să-și achiziționeze o casă la munte sau la mare. Există și anumite oportunități profesionale și este o perioadă bună pentru interviuri.

Scorpion

Scorpionii cărora până acum le-au scăpat cheltuielile de sub control se redresează. Renunță la anumite lucruri în așa fel încât să nu rămână fără bani în prag de sărbători. Pot chiar să plece într-o vacanță la munte.

Săgetător

Săgetătorii îl au pe Venus de partea lor, care-i ajută să se bucure, să arate și să se simtă bine. Își fac planuri pentru ei, dar apare și foarte mult haos în viața lor. Trebuie să-și prioritizeze anumite lucruri.

Capricorn

Capricornii au o perioadă complicată. Anumite lucruri le scapă de sub control, pot apărea niște probleme de sănătate care îi încurcă la serviciu. Cu toate acestea, își vor reveni și o vor scoate la capăt.

Vărsător

Pentru Vărsători, se anunță tensiuni între relația de dragoste și prieteni. Există viziuni diferite, iar anumite sfaturi nu sunt binevenite.

Pești

Peștii au o perioadă foarte bună. Totuși, anumite persoane încearcă să le pună bețe-n roate. Dacă au luat o decizie, nu trebuie să se lase întorși din drum de nimic.

ADVERTISEMENT