Life

Previziuni cu Cristina Demetrescu pentru 2022. Zodiile care au noroc la început de an

Banii sunt cuvântul fundamental al anului 2022. Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre schimbările pe plan financiar care se vor produce în anul următor
13.12.2021 | 14:39
Previziuni cu Cristina Demetrescu pentru 2022 Zodiile care au noroc la inceput de an
Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre schimbările aduse de anul 2022. Sursa: YouTube
ADVERTISEMENT

Astrologul Cristina Demetrescu a fost invitată în podcast-ul „Acasă la Măruță”, unde a făcut mai multe previziuni cu privire la anul care urmează. 2022 este anul unui nou început, care ne va forța să o luam de la zero. Va fi un an mai bun, mai blând, care ne va permite să ne vindecăm rănile.

Previziunile Cristinei Demetrescu pentru 2022

Cu toate acestea, anul următor ne va pune și în situații mai puțin plăcute. Conform Cristinei Demetrescu, 2022 vine cu greutăți din punct de vedere financiar, se vor produce schimbări care se vor resimți chiar și în următorii doi ani.

ADVERTISEMENT

La ce e bine să fim atenți în anul 2o22?

Cristina Demetrescu a vorbit despre ce înseamnă anul 2022 din punct de vedere astrologic. Din așezarea planetelor, astrologul și-a dat seama, în urmă cu doi ani, că urmează să apară un virus nou, iar omenirea va traversa o perioadă dificilă.

Anul următor este cel care va aduce și deznodământul pandemiei. Datorită acestui lucru, oamenii sunt liberi să își facă planuri pentru 2022. Însă, trebuie să țină cont de anumite aspecte.

ADVERTISEMENT

Conform previziunilor astrale făcute de Cristina Demetrescu, 2022 este un an al vindecărilor atât pe plan emoțional, cât și fizic. Veștile sunt bune pentru domeniul medical, care se află sub semnul zodiacal al Peștilor, unde vor fi făcute multiple descoperiri. Cercetătorii vor găsi soluții pentru vindecarea mai multor boli, dar și a virusului care a schimbat complet viața oamenilor.

Horoscop 2022: Care sunt cuvintele cheie ale anului?

Renumitul astrolog a făcut și o listă a cuvintelor ce descriu cel mai bine anul următor. Astfel, luna ianuarie este asociată războaielor inutile și ignoranței. Jupiter călăuzește destinul României. Țara noastră va putea obține anumite beneficii prin intermediul relațiilor internaționale.

ADVERTISEMENT

România va fi pusă față în față cu situații noi, iar presiunea de pe umerii celor care ne conduc va fi una foarte mare. În ultimul timp, foarte mulți oameni au suferit, iar politicienii vor fi nevoiți să caute soluții pentru a îmbunătăți calitatea vieții. Perioada aceasta grea va dura, după spusele astrologului, până în luna martie a anului 2023.

Din cauza poziționării planetei Jupiter sub semnul zodiei Pești, în 2022 se produc schimbări și pe plan financiar. Banii sunt cuvântul primordial în anul care urmează. Economia va fi dată peste cap și vor exista mai multe scumpiri, de aceea e bine să fim prevăzători când vine vorba de investiții.

ADVERTISEMENT

Totuși, Cristina Demetrescu a oferit și vești bune. Unul dintre cele mai așteptate anunțuri făcute este acela că, începând cu luna mai, vor începe demersurile pentru ca românii să poată călători în Statele Unite ale Americii, fără să aibă nevoie de viză.

Va fi 2022 an mai bun decât 2021?

Dacă atunci când vine vorba de pandemie, așteptările Cristinei Demetrescu sunt unele mari, din punct de vedere al situației financiare, 2022 va produce schimbări ce se vor resimți și în următorii doi ani.

Pentru a avea succes, încrederea în sine este absolut necesară. Renumitul astrolog le recomandă oamenilor să se regăsească pe sine și să lupte pentru ceea ce își doresc. Motto-ul anului 2022 este „Dacă tu nu faci, va face altul în locul tău”.

ADVERTISEMENT