Life

Cristina Demetrescu, previziuni pentru a doua jumătate a lunii aprilie. Marte în Pești aduce rătăciri

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit previziunile pentru a doua jumătate a lunii aprilie. Urmează o perioadă aglomerată din punct de vedere emoțional, dar totul se va termina cu bine.
11.04.2022 | 12:39
Cristina Demetrescu previziuni pentru a doua jumatate a lunii aprilie Marte in Pesti aduce rataciri
Previziunile astrologului Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii aprilie. Foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a fost invitată în emisiunea Vorbește Lumea, unde a dezvăluit care sunt previziunile astrologice pentru a doua jumătate a lunii aprilie.

Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru a doua jumătate a lunii aprilie. Urmează o perioadă bogată în evenimente

Astrologul Cristina Demetrescu a precizat că următoarele două săptămâni vor fi foarte bogate în evenimente, nu doar în senul rău, ci și în cel bun.

ADVERTISEMENT

Astfel, urmează o conjuncție istorică între Neptun și Jupiter, pe grad perfect în semnul Peștilor. Aceasta ajută la stabilirea idealurilor și viselor pe termen lung. Ideile care izvorăsc în această perioadă pot fi dezvoltate pe parcursul următorilor ani.

Venus intră pe același teritoriu. În zodia Pești se adună energii foarte bune, benefice pentru iubiri ca în filme și vindecări. Marte în Pești poate aduce oamenilor rătăciri, dar și foarte multă curiozitate.

ADVERTISEMENT

Mercur intră în Taur, ajută nativii să devină mai hotărârăți. Pe 14 aprilie, Luna Neagră își schimbă traseul, din Gemeni intră în Rac. Iar pe 30 aprilie, va fi prima eclipsă parțială de soare pe zodia Taur.

Cum afectează aceste evenimente astrologice fiecare zodie în parte, dezvăluiri făcute de Cristina Demetrescu

Berbec

Berbecul ar trebui să se preocupe de problemele de sănătate, dacă are încredere în medici și parcurge pașii corecți, totul va fi bine. De asemenea, își face griji pentru dezordinea financiară din viața lui.

ADVERTISEMENT

Taur

Vor fi agitați în următoarele două săptămâni. Au ceva de rezolvat, vor fi prinși cu plecări, telefoane, drumuri și discuții. Primesc mult ajutor.

Gemeni

Gemenii nu stau pe roze din punct de vedere financiar. Pot face cheltuieli care nu sunt neapărat necesare. Au șanse profesionale foarte bune, însă e posibil să le rateze pentru că nu vin la pachet cu un salariu atractiv.

ADVERTISEMENT

Rac

S-au confruntat cu situații pe care nu le înțelegeau în ultimul timp. Nu s-au putut odihni. Acum, se vor simți mai bine, însă comportamentul lor va putea fi interpretat ca fiind ciudat de cei din jur. Vor ști să-și exprime emoțiile.

Leu

Au parte de mari provocări financiare și profesionale. Au planuri mărețe și vor să rezolve totul deodată, iar asta le-ar putea aduce neliniște.

Fecioară

Planurile de călătorii și de studii ar putea fi date peste cap. Fecioarele stau bine în plan personal. Sunt cerute în căsătorie, planifică nunți, dar sunt și nativi care ies din relații toxice.

Balanța

Nativii Balanță trebuie să facă schimbări obligatorii. Ar fi bine să se gândească la viitor. Este o perioadă mai lungă, dar benefică. Balanțele independente financiar, care nu depind de un angajator, au noroc.

Scorpion

Drumurile în străinătate sunt mai proaste pentru următoarele 9 luni. Sunt situații în plan conjugal care vor fi perturbate. Scorpionii căsătoriți riscă să-și înșele partenerul.

Săgetător

Nativii Săgetător au parte de liniște. Își rezolvă niște probleme domestice, iar asta îi face să se simtă mulțumiți. Ar putea apărea probleme de sănătate. De altfel, trebuie să fie atenți cu creditele pe care vor să le acceseze.

Capricorn

Capricornii merg la psiholog. Discuțiile pe care le poartă sunt foarte benefice. E bine să caute terapeuți sau persoane cu care să stea de vorbă.

Vărsător

Au probleme de sănătate și metabolism. Situația de la locul de muncă i-ar putea da peste cap pe Vărsători. Apar discuții între colegi.

Pești

Au foarte multă energie. Sunt turați pentru energii colective. Dacă își concentrează atenția asupra unei singure persoane, s-ar putea să o sufoce.

 

 

ADVERTISEMENT