Life

Cristina Demetrescu știe ce zodii au noroc în prima parte a lunii iunie 2023. Vin zile cu mulți bani pentru ele

Cristina Demetrescu, despre nativii binecuvântați în primele două săptămâni din iunie 2023. Se anunță zile cu venituri.
29.05.2023 | 20:49
Cristina Demetrescu stie ce zodii au noroc in prima parte a lunii iunie 2023 Vin zile cu multi bani pentru ele
Cristina Demetrescu, despre nativii binecuvântați în primele două săptămâni din iunie 2023. Se anunță zile cu venituri. Sursa foto: Facebook / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Un astrolog renumit din România știe ce zodii au noroc în prima jumătate a lunii iunie 2023. Vin zile cu mulți bani pentru ele. Cititorul în stele a dezvăluit previziunile astrale în emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV.

Cristina Demetrescu, despre nativii binecuvântați în primele două săptămâni din iunie 2023. Se anunță zile cu venituri

Berbec

Pot apărea probleme, dar și iubiri noi. Speranță, gânduri bune și relații extraordinare cu copiii în prima parte din iunie. Venus aduce speranță pentru familii, dar și pentru cei care nu au urmași.

ADVERTISEMENT

Taur

Ajutor nesperat din partea cuiva din familie. Poate fi un musafir nepoftit, dar care aduce vești bune, cadouri, soluții sau împăcări cu cineva din trecut. Iunie vine cu reparații și cu estetică.

Gemeni

Comunicarea este arma pe care trebuie să o folosești inteligent în primele 2 săptămâni din iunie. Pot apărea situații imposibile, trebuie să fii drăguț și diplomat. Contracte și promisiuni pentru viitor.

ADVERTISEMENT

Rac

Încasări generoase și promisiuni. Lucrurile se liniștesc din punct de vedere financiar, deși banii nu acoperă tendința de a cheltui tot mai mult. Mare atenție la gestionarea finanțelor.

Leu

Venus aduce o stare de optimism și calm. E posibil să greșești prin atitudine, poziție, orgoliu sau lipsă de voință. Nu lupți suficient pentru ce ți se oferă. Apare un înger în viața ta și te mai înpinge de la spate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Anunțuri excelente din punct de vedere medical. Se așterne liniștea, se găsesc soluții și apare speranța la orizont în situațiile îngrijorătoare sau cu probleme. Nu lipsesc grijile aiurea pentru ce urmează.

Balanță

Prima parte din iunie aduce schimbări în relațiile de iubire și prietenie. Astrele prevăd un tablou foarte ciudat al evenimentelor, în viața socială, care este presărată cu picanterii. Apare dorința de a povesti și altora.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se reabilitează reputația, numele și descoperi cine a avut dreptate și cine nu. E o împăcare cu superiorii, dar și o eliminare a unor tensiuni. Pot urma procese în următoarele 4 luni de acum înainte.

Săgetător

E un mare chef de ducă, chiar dacă apar blocaje, nesiguranță sau indecizii legat de călătorii. Venus aduce această dorință de vacanțe și de proiecte noi. Revine energia care te caracterizează.

Capricorn

Vin bani din comisioane, vânzări sau profituri. Te bucuri de acest aspect, dar e posibil să nu știi să investești corect. Apar cheltuieli în viața ta, însă Venus îți oferă șansa să nu te grăbești.

Vărsător

Pot apărea vești de la un fost soț. Sunt lucruri care se cer rezolvat cu cineva cu care ai trăit în trecut. Se îmblânzesc demonii conjugali. Schimbă avocatul dacă simți că nu este implicat în proces sau stagnează totul.

Pești

Creativitate, multă muncă și vești bune din punct de vedere medical. Apelezi la terapii bune și apare o posibilă dragoste la locul de muncă. E greu să reziști ispitelor venite de la Venus.

ADVERTISEMENT