Life

Cristina Demetrescu știe ce zodii sunt cele mai norocoase până la jumătatea lunii martie. Berbecii, cei mai avantajați

Zodiile cele mai norocoase până la jumătatea lunii martie, dezvăluite de Cristina Demetrescu. Berbecii sunt cei mai avantajați nativi.
04.03.2023 | 08:37
Cristina Demetrescu stie ce zodii sunt cele mai norocoase pana la jumatatea lunii martie Berbecii cei mai avantajati
Cristina Demetrescu a dezvăluit ce zodii sunt norocoase până la jumătatea lunii martie. Sursa fot: Pro TV, Pinterest/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a dezvăluit ce zodii vor fi norocoase până la jumătatea lui martie. Ele se vor bucura de noroc în plan personal sau profesional. Unii nativi vor sta destul de bine cu banii în perioada vizată.

Ce zodii sunt norocoase până la jumătatea lunii martie, potrivit astrologului Cristina Demetrescu

Berbec

Cel mai norocos nativ din această perioadă este Berbecul, pentru care apar numeroase oportunități și sunt foarte importanți în anumite situații, astfel că norocul altor persoane depinde de ei. Trebuie să fie atenți să nu rateze anumite lucruri. Intră într-o nouă relație amoroasă și se gândesc să-și întemeieze o familie.

ADVERTISEMENT

Taur

Ar trebui să acorde mai multă importanță sănătății în această perioadă, să renunțe la lucrurile stresante și să pună starea lor de bine pe primul loc. Trebuie să fie receptivi la a primi tehnici și metode foarte interesante de a debloca niște lucruri pe care e foarte important să le rezolve acum. S-ar putea să fie încurcați de o anumită chestiune de familie și e bine să nu spună nimic. Se descurajează ușor dacă alții le aduc argumente solide.

Gemeni

Sunt foarte apreciați de oameni, care sunt dornici să-i ajute pe acești nativi. Au o perioadă bună în plan social, iar în viața lor apar oameni buni. Cu toate acestea, s-ar putea să nu vadă clar esența lucrurilor și să fie mai “repeziți”, după cum a precizat astrologul.

ADVERTISEMENT

Rac

S-ar putea să fie stresați din cauza sănătății, însă nu este vorba de lucruri foarte grave. Atrag mai multe conflicte și au impresia că toți cei din jur au o problemă cu ei. Apar numeroase oportunități profesionale în prima parte a lunii martie și pot începe ceva nou. De asemenea, își pot face planuri de vacanță pentru 2023. Astrologul îi avertizează pe Raci să fie atenți la amenzi. Apare un blocaj în relația de cuplu sau în căsnicie.

Leu

Cristina Demetrescu le transmite acestor nativi să nu ia decizii la nervi. Hotărârile care țin de viitorul Leilor nu trebuie luate atunci când există tensiuni foarte mari, altfel viziunea lor nu va mai fi clară, a spus astrologul la Vorbește lumea, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele sunt împiedicate să facă o călătorie sau pot rata un examen din cauza unei probleme medicale. După astfel de situații, nativii se îndreaptă către spiritualitate și încearcă să caute în esența lucrurilor. Pe de altă parte, în plan financiar au o perioadă bună.

Balanță

Acești nativi trebuie să fie atenți la prieteni și familie, care nu reprezintă o sursă bună de informare, mai ales atunci când au de luat decizii pentru viitor, astfel că nu trebuie să le ceară sfaturi în acest sens. Balanțele ar trebui să rămână concentrate pe propria persoană și pe ceea ce simt. Nu trebuie să se lase influențați sau descurajați de cei din jur.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nativii Scorpion se pregătesc să încheie o perioadă foarte grea din viața lor. Cu toate acestea, nu iau pauză sau o vacanță, ci muncesc în continuare. Aceștia realizează că ceea ce îi obosea era, de fapt, munca lor și faptul că nu făceau ceea ce le plăcea. Astfel, caută o nouă activitate, care va fi benefică pentru ei.

Săgetător

Săgetătorii nu trebuie să-și facă planuri de vacanță deoarece vor intra într-o perioadă de introspecție pentru următorii trei ani, așa că trebuie să ia lucrurile mai ușor și să se concentreze mai mult pe emoție, iubire, distracție, sport și copii. Dacă fac asta, vor fi în echilibru, mai ales că au tendința de a se grăbi cu anumite lucruri.

Capricorn

Sunt concentrați pe bani în această perioadă, iar unele investiții pe care le fac le aduc mulțumire. Cu toate acestea, deși anumite bunuri le aduc bucurie Capricornilor, aceștia nu trebuie să depășească gradul de îndatorare. Ar fi bine să acorde mai multă atenție unor astfel de investiții.

Vărsător

Vor trage niște concluzii în această perioadă, mai ales că se află într-o etapă de învățare, având o tendință de introspecție. În acest fel se apropie de esența vieții lor și vor putea vedea ce s-a întâmplat în viața lor în ultimii trei ani. Nu sunt foarte sociabili în această perioadă.

Pești

Peștii se bucură de o perioadă bună în plan financiar. Au parte de câștiguri și încasări, dar sunt nevoiți să lucreze în niște condiții care nu sunt tocmai pe placul lor. Cei tineri trebuie să fie atenți în special, să nu rateze anumite oferte sau oportunități, chiar dacă nu sunt mulțumiți de condiții sau de drum.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând”...
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând” pe A2. Ce viteză avea manelistul
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a...
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a străpuns urechea dreaptă: "Am auzit un şuierat, împuşcături"
Reacție uluitoare după tentativa de asasinat împotriva lui Donald Trump: E în Pennsylvania...
Reacție uluitoare după tentativa de asasinat împotriva lui Donald Trump: E în Pennsylvania și scuipă gloanțe!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
CINE l-a ÎMPUȘCAT pe TRUMP! Atacatorul a fost IDENTIFICAT de FBI
CINE l-a ÎMPUȘCAT pe TRUMP! Atacatorul a fost IDENTIFICAT de FBI
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Nunta în familia Hagi, după vechi obiceiuri. Ce tradiții neștiute au aromânii
Nunta în familia Hagi, după vechi obiceiuri. Ce tradiții neștiute au aromânii
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Tentativa de asasinare asupra lui Donald Trump marchează debutul unui nou capitol întunecat...
Tentativa de asasinare asupra lui Donald Trump marchează debutul unui nou capitol întunecat și periculos pentru politica americană | Analiză BBC
Care este timpul real de așteptare în vama Giurgiu - Ruse. Cea mai...
Care este timpul real de așteptare în vama Giurgiu - Ruse. Cea mai bună oră pentru românii care trec granița din Bulgaria: „Pe pod am așteptat...”