Life

Cristina Dorobanțu de la Puterea Dragostei, extrem de panicată: „Îmi dă impresia de cavou”

09.12.2020 | 12:17
Cristina Dorobantu de la Puterea Dragostei extrem de panicata Imi da impresia de cavou
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea Puterea dragostei, Cristina Dorobanțu, are o mare fobie despre care nimeni nu știa până acum. Îndrăgita vedetă de la Kanal D le-a mărturisit fanilor de pe Instagram care este una din marile sale temeri și ce era să pățească recent legat de asta.

Amfitrioana reality-show-ului matrimonial de la postul turc de televiziune nu suportă deloc spațiile închise. Vedeta a mărturisit că este claustrofobă, în timp ce se filma într-un lift.

ADVERTISEMENT

Chiar zilele trecute era să se urce într-un lift care se stricase, iar Cristina Mihaela spune că a avut noroc pentru că nu știe dacă ar fi rezistat înăuntru, blocată.

Cristina Dorobanțu de la Puterea dragostei, înfricoșată de spațiile strâmte

„Pentru mine asătzi începe săptămâna, respectiv zilele de filmare necoafată, nemachiat, fug la muncă. Știți ce mă gândesc eu? Dacă vreodată mă blochez în acest lift sau în oricare lift eu mor, pentru că sunt claustrofobă. Chiar s-a stricat zilele trecute fix când urma să mă urc eu în lift. 

ADVERTISEMENT

Nu știu cât noroc am avut… Îmi dă impresia de cavou, horror. Dar e greu cu sportul: să cobor, să urc, nu, nu”, a povestit Cristina Mihaela pe Instastory.

Vedeta Kanal D începe de obicei miercurea înregistrările emisiunilor Puterea dragostei, care sunt difuzate pe micile ecrane. Între emisiunile înregistrate și momentul difuzării lor pe post există un decalaj de câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT
cristina dorobanțu
Cristina Dorobanțu de la Puterea dragostei, în lift. Foto: Instagram

Profită din plin de șederea ei în Istanbul

În timpul liber, Cristina Dorobanțu profită de însoritul Istanbul, iar pe pagina ei de Instagram postează des videoclipuri și fotografii cu locurile pe care le vizitează din metropola turcă.

Prezentatoarea Kanal D este înnebunită după shopping și profită cât poate de mult de prezența ei în Turcia, bazarurile fiind unele dintre slăbiciunile sale, dar adoră și magazinele de fițe și restaurantele specifice turcești.

ADVERTISEMENT

Locul în care Cristina Dorobanțu își încarcă de obicei bateriile și capătă energie pentru a face față provocării numite Puterea dragostei este piața Turnului Galata din Istanbul, cea cu deschidere spre port, acolo unde vedeta se duce foarte des.

 

 

ADVERTISEMENT