Life

Cristina Dorobanțu, detalii despre viața amoroasă. Cum se înțelege prezentatoarea cu fostul iubit, Mihai

Cristina Dorobanțu, dezvăluiri despre viața sentimentală. În ce relații a rămas cu fostul iubit, Mihai. Are sau nu un partener?
02.12.2022 | 15:02
Cristina Dorobantu detalii despre viata amoroasa Cum se intelege prezentatoarea cu fostul iubit Mihai
Cristina Dorobanțu, dezvăluiri despre viața sentimentală. În ce relații a rămas cu fostul iubit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Kanal D a dat din casă și a oferit câteva detalii despre viața amoroasă. Cum se înțelege șatena cu fostul iubit, Mihai, cu care avea planuri serioase de viitor. Vedeta se pregătea de nuntă.

Cristina Dorobanțu, dezvăluiri despre viața sentimentală. În ce relații a rămas cu fostul iubit

Cristina Mihaela Dorobanțu a fost cerută în căsătorie de doi dintre foștii parteneri de viață, însă destinul a avut alte planuri pentru ea. Prezentatoarea și fostul iubit, Mihai, s-au despărțit în termeni amiabili și au rămas în relații foarte bune.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Puterea Dragostei are numai aprecieri pentru fostul partener de viață, care a sprijinit-o mereu și a ajutat-o de fiecare dată să-și îndeplinească visele. Bărbatul nu a dorit niciodată să apară în lumina reflectoarelor.

În plus, vedeta are un foarte mare respect pentru Mihai cu care nu s-a mai împăcat după separare, în ciuda faptului că au existat mai multe speculații.

ADVERTISEMENT

„Sunt genul de persoană care, dacă pune punct, nu se mai întoarce în trecut, indiferent cât de greu îi este. Nu pot fi falsă și să spun că sunt bine singură, pentru că îmi place să fiu alături de oameni.

A fost greu, însă perioada în care am fost singură în Turcia m-a călit pentru ceea ce urma, pentru revenirea în țară și perioada aceea de după separare. Sunt convinsă că destinul va face în așa fel încât lucrurile să fie extraordinare pentru mine.

ADVERTISEMENT

Nu am avut depresii sau anxietăți, dar, om fiind, trec și eu prin momente în care îmi pun întrebări”, a mărturisit Cristina Dorobanțu pentru revista viva.ro.

Cristina Dorobanțu, despre viața amoroasă din prezent

Prezentatoarea de la Kanal D a dezvăluit că nu are un partener de viață în momentul de față. Frumoasa șatenă este o persoană asumată și cu siguranță va vorbi deschis atunci când va intra în viața ei un nou bărbat.

ADVERTISEMENT

Până atunci fosta concurentă de la Bravo, ai stil se concentrează pe carieră. Cristina Dorobanțu prezintă știrile, după ce înainte a fost gazda emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei. A preluat acest rol de la Andreea Mantea.

ADVERTISEMENT
Tags: