Life

Cristina Dorobanțu, mesaj alarmant după ce i s-a spus să plece de la Puterea Dragostei și să revină Andreea Mantea în locul ei

15.09.2020 | 12:55
Cristina Dorobantu mesaj alarmant dupa ce i sa spus sa plece de la Puterea Dragostei si sa revina Andreea Mantea in locul ei
Cristina Dorobanțu prezintă Puterea Dragostei sezonul 3, în locul Andreei Mantea
ADVERTISEMENT

Cristina Dorobanțu a fost scoasă din sărite de anumite persoane care i-au trimis mesaje nepotrivite. Cel mai probabil, așa cum și FANATIK a scris, fanii i-au spus să o lase pe Andreea Mantea să fie din nou prezentatoare, căci rolul nu i se potrivește.

Moderatoarea tv a ținut să le transmită un mesaj celor care o critică și se bagă în viața ei, mai ales că vorbele lor uneori o afectează, deși în mare parte încearcă să fie detașată și să nu se lase influențată de comentariile negative.

ADVERTISEMENT

Vedeta Kanal D a mărturisit că încearcă să înțeleagă și acest timp de persoane.

Cristina Dorobanțu, furioasă pe Insatgram

Andreea Mantea a cucerit publicul de la Puterea Dragostei iremediabil, iar după cele două sezoane i-a predat ștafeta Cristinei Dorobanțu, care a fost intens criticată pentru aparițiile sale în show. Mulți admiratori i-au scris să plece și să revină fosta moderatoare a show-ului la Kanal D, în Turcia.

Vizibil deranjată, Cristina Dorobanțu a postat un mesaj pentru cei care lasă comentarii negative.  „ Bună dimineața! Se întâmplă ca uneori să ne trezim fără chef să deschidem mesageria și să vedem tot felul de mesaje în care oamenii efectiv nu-și văd de treaba lor. Nu înțeleg de ce, în schimb, fac eforturi, foarte mari eforturi să înțeleg și genul acesta de oameni, pentru că doar asta mai am de înțeles pe lumea aceasta, de ce unii se ocupă de celelalte persoane decât de ei. Nici eu nu am fost mereu așa cum sunt acum, respectiv să nu îmi pese de problemele celorlalți și să nu mă implic deloc în ele, astfel încât să nu-mi fie afectată deloc starea de spirit. Vă sfătuiesc din suflet să vă gândiți foarte bine și să faceți lucruri constructive, astfel încât să fiți fericiți și să ajungeți acolo unde vă doriți. ”, a mărturisit Cristina Dorobanțu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea Puterea Dragostei este optimistă și încearcă să intre în grații tuturor. Eforturile ei sunt răsplătite, căci concurenții o plac, însă și mare arte din fani. Ca în orice show televizat, mai sunt și guri rele, așa cum existau și în cazul Andreei Mantea. Până la urmă, nu se poate să te placă toată lumea.

Vedeta este fericită pentru că a ajuns la cârma emisiunii, așa cum a declarat chiar la momentul anunțului că va prezenta show-ul Puterea Dragostei. „Totul a pornit din dorința mea, mă visam acolo, iar Dumnezeu m-a ajutat să ajung acolo. Puțină lume știe că eu am fost o fană a emisiunii încă de la început, nu am ratat nicio ediție. Iar când mi s-a oferit această oportunitate, mi s-a părut un vis. Sunt onorată să prezint emisiunea Puterea dragostei, una dintre cele mai îndrăgite producții de televiziune din România.Jador mi-a plăcut cel mai tare, pentru că a știut ce vrea de la viață. Mi-a plăcut și Bianca, pentru puterea de a depăși situațiile dificile, pentru perseverența ei, dar și Ella, pentru povestea de iubire cu Jador”, a spus noua prezentatoare Puterea Dragostei sezonul 3.

ADVERTISEMENT