Life

Cristina Dorobanțu, operată de urgență. Vedeta Kanal D a dezvăluit cu ce problemă s-a confruntat: “A fost ca un șoc”

Cristina Dorobanțu s-a confruntat cu probleme de sănătate, care au trimis-o direct pe masa de operație. Prezentatoarea a povestit cum a ajuns în această situație.
25.05.2022 | 14:42
Cristina Dorobantu operata de urgenta Vedeta Kanal D a dezvaluit cu ce problema sa confruntat A fost ca un soc
Cristina Dorobanțu, pe masa de operație. Prezentatoarea a avut nevoie de o intervenție urgentă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Kanal D a dezvăluit cu ce problemă s-a confruntat, fiind vorba de o pată pe care o ținea sub observație de mai multă vreme. Din păcate, fosta concurentă de la Bravo, ai stil nu a mai putut amâna intervenția.

Cristina Dorobanțu, pe masa de operație. Prezentatoarea a avut nevoie de o intervenție urgentă

Cristina Dorobanțu a fost operată de urgență, frumoasa șatenă fiind nevoită să ia rapid o decizie. Știrista nu a mai putut face nimeni pentru dermatofibromul de pe picior, care ajunsese să se întindă tot mai mult în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Vedeta recunoaște că a rămas șocată când a aflat că trebuie să ajungă pe masa de operație. Intervenția a fost realizată cu anestezie locală, în prezent fosta moderatoare de la Puterea Dragostei simțindu-se foarte bine.

„Extraordinar de bine mă simt, dar trebuie să recunosc că am avut super mari emoții. Am avut surpriza să mi se spună că va evolua dermatofibromul pe care l-am avut, prin urmare a trebuit în 10 minute să mă hotărăsc să-l operez.

ADVERTISEMENT

A fost ca un șoc, pentru că nu mă așteptam să am nevoie de lucrul acesta. M-am dus la doctor și m-a băgat în sala de operație ca să-l scoată, să nu mai evolueze, pentru că se mărea și ar fi putut fi periculos în timp.

A fost anestezie locală. Era localizat pe picior”, a spus prezentatoarea de la Kanal D, la avanpremiera filmului Top Gun: Maverick, pentru publicația viva.ro.

ADVERTISEMENT

Cristina Dorobanțu, o nouă schimbare în carieră

Cristina Dorobanțu a bifat o nouă schimbare pe plan profesional, după ce în ultimele trei luni a prezentat matinalul. În momentul de față, frumoasa șatenă poate fi urmărită la știrile de la orele prânzului, în weekend.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a înlocuit-o pe Simona Pătruleasa, mărturisind că s-a simțit confortabil în ambele situații, chiar dacă s-a trezit o perioadă la ora 4 dimineața.

ADVERTISEMENT

Înainte de acest post, vedeta a fost moderatoare timp de un sezon la Puterea Dragostei. Emisiunea matrimonială s-a filmat în Turcia, prezentatoarea preluând cârma de la Andreea Mantea.

ADVERTISEMENT