Life

Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Puterea Dragostei, a căzut pradă tentației: „Nu s-a întâmplat în România, dar a avut loc în Istanbul”

22.09.2020 | 16:32
Cristina Dorobantu prezentatoarea Puterea Dragostei a cazut prada tentatiei Nu sa intamplat in Romania dar a avut loc in Istanbul
Cristina Dorobanțu prezintă Puterea Dragostei sezonul 3, în locul Andreei Mantea
ADVERTISEMENT

Cristina Dorobanțu este încercată de pofte culinare pe care și le-a satisfăcut după o perioadă lungă de timp.

De frică să nu se îngrașe, prezentatoarea de la Puterea Dragostei s-a abținut de la dulciuri, însă zilele trecute a căzut pradă tentației și a înfulecat câteva gogoși.

ADVERTISEMENT

Nu-și face griji pentru îngrășare, căci oricum a slăbit considerabil în ultima perioadă, după ce s-a despărțit de iubitul ei, însă mai are și niște ceaiuri care o ajută să își mențină silueta.

Cristina Dorobanțu a atacat farfuria cu gogoși

Vedeta a dat iama în gogoși și cu toate că nu au fost 100% pe placul ei din punct de vedere al gustului, prezentatoarea Puterea Dragostei nu s-a putut abține și după ce a mâncat una a lăsat poftele să-și facă de cap. Astfel, ea a mărturisit rușinată pe Insta Story că a mâncat mai multe produse de patiserie decât și-ar fi dorit, însă nu a putut să se abțină.

ADVERTISEMENT

„Nu s-a întâmplat în România, dar a avut loc în Instanbul. Ce s-a întâmplat? Bum.Bum. Bum. Am mâncat gogoși. Și nu una, ci mai multe, dar nu vă mai zic câte, că îmi este rușine de mor, pentru că nu este feminin acest lucru, să spui că ai mâncat atât de multe gogoși, sunt convinsă.

Însă dorința a fost atât de mare încât nu am putut să mă abțin. Nu sunt la fel de bune ca cele din România, zici că erau gumă de mestecat, cam așa, dar mi-am dorit, le-am avut, după o perioadă lungă de timp.

ADVERTISEMENT

Vorbeam despre persoanele speciale din viața mea care puteau să-mi ofere o gogoașă, dar până la urmă mi-am oferit singură, la cerere. Am cerut și mi s-a oferit. E bine și așa, dar acum o să le dau jos.”, a spus Cristina Dorobanțu pe Instagram.

Vedeta Kanal D le-a mai spus fanilor și că în ultima vreme a dat jos kilograme bune din cauza stresului, iar asta cel mai probabil din cauza problemelor din dragoste, după ce s-a despărțit de fostul iubit, care a înșelat-o în timp ce ea se afla în Turcia la filmări.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să vă mai spun că am slăbit foarte mult pe sistem nervos și că abia aștept să ajung în țară.”, a mărturisit Cristina Dorobanțu.

Prezentatoarea tv a avut o relație de cinci ani cu un afacerist, însă acesta a înșelat-o de nenumărate ori și până la urmă s-au despărțit. Ea a mai avut o tentativă de relație cu George Lung, un alt afacerist din Cluj, care s-a terminat după câteva luni.

ADVERTISEMENT