Life

Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Puterea Dragostei, în lacrimi. A suferit o mare decepție chiar înainte să plece în Turcia la filmări

29.07.2020 | 09:34
Cristina Dorobantu prezentatoarea Puterea Dragostei in lacrimi A suferit o mare deceptie chiar inainte sa plece in Turcia la filmari
ADVERTISEMENT

Cristina Dorobanțu are succes pe plan profesional, însă pe plan personal lucrurile nu stau chiar foarte bine.

Vedeta n-are noroc în dragoste, iar dacă în urmă cu o lună credea că în sfârșit și-a găsit jumătatea, însă lucrurile s-au năruit chiar înainte ca vedeta să plece la filmările pentru casa Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

Cel alături de care părea fericită a fost filmat împreună cu altă domnișoară pe litoral.

Cristina Dorobanțu, părăsită de iubit?

Vedeta Kanal D s-a cuplat cu George Lung, un afacerist din Cluj, alături de care părea să trăiască o dragoste sinceră. Cristina Dorobanțu ar fi fost pusă pe liber de bărbat, căci a apărut pe litoral alături de altă femeie, fără să-i pese că poate fi văzut, semn că și-a încheiat socotelile cu prezentatoarea Puterea Dragostei, scrie cancan.ro.

Din păcate, decepția în dragoste a venit după o perioadă în care diva a suferit după o altă despărțire. Ea a avut o relație de câțiva ani cu un tânăr pe nume Mihai care urma să o aducă în fața altarului chiar anul acesta. Cei doi s-au despărțit la începutul primăverii.

ADVERTISEMENT

Vedeta tv urma să îmbrace rochia de mireasă și își făcuse planuri în ceea ce privește evenimentul. Ea chiar a făcut declarații despre cum și-ar dori să arate rochia și petrecerea în sine.

„ Am zis că la vară mă mărit. Nu am stabilit, dar cu siguranţă dacă va urma nunta, o să ştii. O să fie aşa, de pe o lună pe alta, la modul: Băi, luna viitoare ne căsătorim. Hai să veniţi la nuntă! Nu sunt genul care să îmi planific lucrurile din timp, trăiesc tare mult prezentul şi mă bucur de lucrurile care mi se întâmplă pentru că simt că în felul acesta adun energia pozitivă asupra mea. (…)”, a spus Cristina Mihaela anul trecut.

ADVERTISEMENT

Prezintă Puterea Dragostei

După ce timp de două sezoane Andreea Mantea a prezentat show-ul de la Kanal D, din sezonul 3, Cristina Dorobanțu a preluat frâiele emisiunii. Ea a mai prezentat o rubrică de fashion în emisiunea lui Teo Trandafir, a fost co-prezentatoare în emisiunea Panorama, unde discuta despre concurentele Bravo, ai Stil, iar apoi a fost prezentatoare în emisiunea Îmi Place Dansul.

Cristina Dorobanțu a devenit cunoscută după ce a participat la Bravo ai Stil, iar apoi cooptată în echipa Kanal D.

ADVERTISEMENT