Life

Fiul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă, de urgență pe mâna medicilor: ”Era leșinat. M-am speriat îngrozitor”

Ultimele zile au fost de coșmar pentru Cristina Ich și Alex Pițurcă. Noah, fiul lor, a ajuns la spital, în urma unor probleme de sănătate. Care este starea copilului acum?
24.01.2022 | 19:00
Fiul Cristinei Ich si al lui Alex Piturca de urgenta pe mana medicilor Era lesinat Mam speriat ingrozitor
Cristina Ich și Alex Pițurcă au trecut prin momente delicate, după ce fiul lor a ajuns la spital. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Prezentă aproape non-stop pe rețelele de socializare, Cristina Ich a lipsit, în ultimele zile, din mediul online, iar, astăzi, influencerița a spus care a fost motivul pentru care și-a pus viața publică pe locul doi.

Iubita lui Alex Pițurcă le-a povestit celor care fac parte din comunitatea sa online că ultimele trei zile au fost extrem de grele pentru ea. Mamă fiind, în momentul în care și-a văzut copilul bolnav, recunoaște că a tras o sperietură soră cu moartea.

ADVERTISEMENT

Nepotul lui Victor Pițurcă a ajuns la perfuzii

Micuțul Noah a trecut prin clipe de coșmar, după ce, timp de câteva zile, nu s-a putut hrăni, a avut grețuri și febră de peste 40 de grade.

Toate acestea au făcut-o pe Cristina Ich să își ducă băiatul la spital, în speranța că starea de sănătate a micuțului se va ameliora.

ADVERTISEMENT

Conform spuselor sale, situația nu a stat deloc așa, copilul continuând să se simtă la fel de rău, motiv pentru care, Ich a luat decizia să își trateze copilul acasă. Astfel Noah a fost pus pe perfuzii pentru a-și recăpata forțele, pentru a fi alimentat și vitaminizat corespunzător.

”Am făcut tot ce e posibil și nu i-a trecut”

”Am avut câteva zile de coșmar. Mai ales că eu nu am avut probleme cu Noah până acum, colici, durere de burtă, nu era nimic îngrijorător. De data aceasta a ținut-o numai cu febră de 40, 41. M-am speriat atât de tare. M-am dus cu el la spital, i s-au făcut analize. Mi s-a zis că nu are nimic și că nu e caz de internare. Copilul putea să intre în convulsii, trei zile a vărsat. Am făcut tot ce e posibil și nu i-a trecut.

ADVERTISEMENT

După care am luat decizia, singură, să-l bag pe perfuzii: glucoză, vitamina B și apoi antibiotic, să-l vitaminizez pentru tot ce a pierdut în zilele astea. Nu îmi mai păsa ce-mi spun ei, cam câte zile trebuie să-mi mai văd copilul nehrănit?

Era leșinat, nu mai schița niciun cuvânt, niciun gest, stătea în pat leșinat. M-am speriat îngrozitor. Nu e normal să aibă trei zile de febră și să stea nemâncat. Câteodată este bine să îți mai asculți și instinctul de mamă”, a spus Cristina Ich pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cristina Ich și-a tratat copilul acasă

Chiar dacă l-a tratat pe Noah acasă, singură, Cristina Ich spune că a făcut totul sub îndrumarea unui medic ce îi supraveghează încă de la naștere copilul.

Acum, nepotul lui Victor Pițurcă începe să își revină, însă, pentru mama sa, ceea ce a simțit în ultimele zile a fost ca un vis urât pe care nu vrea să-l mai trăiască.

În urma celor întâmplate, Cristina Ich spune că se bucură când își aude copilul țipând sau făcând năzbătii prin casă, pentru că imaginea cu el bolnav a fost cea mai grea trăire pe are a avut-o de-a lungul timpului.

”Am făcut de capul meu”

”Nu a fost răcit. Greșeala mea a fost că l-am dus la analize când a făcut febră și cred că organismal nu a avut timp să arate dacă este ceva bacterie. Dar 100%  era ceva bacterian la febră 41, este imposibil. Am făcut de capul meu, mi-am tratat copilul singură, am făcut exact cum am știut eu. M-am sfătuit cu un medic, nu a fost chiar de capul meu decizia asta.

Bine că a trecut, doamne ajută, are și 14.000 de anticorpi. În sfârșit, Noah este bine de ieri. Sunt foarte fericită, este în siguranță. Acum e bine, a început să țipe. Vreau să-l aud în casă, vreau să plângă, nu vreau să-l mai văd leșinat niciodată”, a completat vedeta.

”Acum o înțeleg pe mama perfect”

Privind la clipele grele prin care a trecut în ultimele zile, partenera de viață a lui Alex Pițurcă i-a transmis mamei sale că, în sfârșit, înțelege și ea sentimentul de îngrijorare pe care-l poate avea o femeie care a adus un copil pe lume.

Faptul că nu este o fire panicoasă a ajutat-o pe șatenă în acest caz, dar, chiar și așa, recunoaște că în momentele în care copilul ei era răpus la pat, s-a simțit inutilă.

”Acum o înțeleg pe mama perfect când era distrusă că eu eram bolnavă. E un sentiment… Mamă, te simți inutil! Eu nu intru în panică, de aceea mi-am și urmat instinctul de mamă”, a adăugat partenera lui Alex Pițurcă.

ADVERTISEMENT
Tags: