Life

Cristina Ich, primele declarații după ce a fost surprinsă cu alt bărbat. „Alex mi-a zis: ‘Iubita, orice doar să fii tu fericită’”

Cristina Ich a fost surprinsă la brațele altui alt bărbat și, conform gurilor rele, logodnica i-ar pune "coarne" lui Alexandru Pițurcă. Ce spune viitoarea noră a lui Victor Pițurcă?
13.12.2021 | 18:24
Cristina Ich primele declaratii dupa ce a fost surprinsa cu alt barbat Alex mia zis Iubita orice doar sa fii tu fericita
Christina Ich a făcut primele declarații după ce a fost surprinsă la brațul altui bărbat. Sursa: Instagram/ CANCAN.ro
ADVERTISEMENT

Cristina Ich a răbufnit pe Instagram, acolo unde a făcut primele declarații, după ce în presă au apărut imagini în care apare în brațele altui bărbat.

Logodnica lui Alex Pițurcă a explicat că bărbatul pe care îl îmbrățișa era doar un bun prieten și că nu erau singuri.

ADVERTISEMENT

„Vezi că ne-au prins paparazzi”

După ce a văzut că a fost surprinsă de paparazzi, îmbrățișându-se cu un bărbat, altul decât iubitul ei, Christina Ich a reacționat pe contul său de Instagram. Frumoasa șatenă a dezvăluit cine este bărbatul în brațele căruia a fost fotografiată.

Se pare că este vorba de un prieten, pe care vedeta îl felicita pentru ziua de naștere. Mai mult, ea dezvăluit că cei doi nu erau singuri, ci îi însoțea o a treia persoană, care nu apare în imagini.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani! Vezi că ne-au prins paparazzi, așa băiat drăguț nu avea cum să treacă neobservat.”, i-a transmis Cristina bărbatului alături de care a apărut.

Christina Ich
Christina Ich a făcut primele declarații despre presupusul amant.
Sursa: Instagram

Cristina Ich, deranjată de speculațiile apărute

Nora lui Victor Pițurcă se declară intrigată de speculațiile apărute. Aceasta a afirmat că, dacă ar avea cu adevărat un amant, nu s-ar afișa cu acesta în locuri publice și s-ar ascunde mai bine, pentru a nu fi descoperită. De altfel, Cristina Ich a declarat în mai multe rânduri că nu crede în relațiile monogame.

ADVERTISEMENT
Christina Ich
Cristina Ich a replicat după ce gurile rele au cuplat-o cu un alt bărbat. Sursa: Instagram

„Când ai un amant nu te întâlnești pe Nordului, nici cu moși la restaurant la prânz. Te ascunzi ca să fie treaba bine făcută, nu așa să știe tot poporul. (…)  Eu mă distrez citind minciunile despre mine, însă voi, sărmanilor, vă înghiți otrava zilnic și vă amăgiți că este vitaminizată.”, a spus Cristina Ich.

Ce a zis Alex Pițurcă despre acest episod?

Relația dintre Alex Pițurcă și Cristina Ich a trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe teste. Chiar celebra influenceriță recunoștea că povestea lor de iubire este una cu năbădăi, însă, acum, când Alexandru Pițurcă, împreună cu care are și un băiețel, a văzut imaginile a avut o reacție pe care frumoasa moldoveancă a făcut-o publică.

ADVERTISEMENT
Christina Ich
Ce a spus Alex Pițurcă despre fotografiile în care logodnica sa ține de mână un alt bărbat.
Sursa: Instagram

„’Să fie doar un prieten al partenerei lui Alex Pițurcă?’, este mai mult, dar nu vreau eu să recunosc. Fiartă-s după el. Alex mi-a zis: ‘Iubita, orice doar să fii tu fericită’, zis și făcut.”, a precizat Ich pe Instagram.

Cristina Ich și Alex Pițurcă au devenit, la sfârșitul anului 2019, părinții unui băiețel, iar vedeta a ales să nască natural. După ce a devenit mămică s-a confruntat, pentru puțin timp, cu depresia postnatală.

De origine din Republica Moldova, Cristina Ich a devenit cunoscută datorită frumuseții sale, fiind de multe ori asociată cu actrița Angelina Jolie.

ADVERTISEMENT