Life

Exclusiv. Cristina Ich şi Alex Piţurcă, vedete în sezonul 4 Asia Express? “El ar participa pentru un milion de euro”

09.02.2021 | 13:38
Exclusiv Cristina Ich si Alex Piturca vedete in sezonul 4 Asia Express  El ar participa pentru un milion de euro
ADVERTISEMENT

Avem informaţii de ultimă oră despre noul sezon al emisiunii Asia Express. Cristina Ich s-ar afla printre vedete cu care Antena 1 duce negocieri asidue pentru a o coopta în sezonul 4 al emisiunii Asia Express.

FANATIK.RO a contactat-o pe Cristina Ich care, cu naturaleţe şi sinceritate, a recunoscut că a avut discuţii cu producătorii reality show-ului, pentru sezoanele anterioare, însă negocierile nu s-au concretizat pentru că nu au venit în momentul oportun.

ADVERTISEMENT

Cristina Ich şi Alex Piţurcă, vedete în sezonul 4 Asia Express?

Asia Experss vrea să dea lovitura cu noul sezon. După ce filmările au fost amânate din cauza pandemiei cu Covid-19, echipa de producţie de la Antena 1 a pornit în forţă negocierile cu vedetele pe care vrea să le atragă în proiect. Potrivit surselor noastre, pe lista celebrităţilor s-ar afla şi frumoasa Cristina Ich, pe care producătorii de la Asia Express o vor în show încă din primele sezoane. Şi asta nu e tot! Conform informaţiilor obţinute de FANATIK, cei de la Antena 1 ţintesc sus, iar partenerul pe care frumoasa moldoveancă l-ar avea în show ar putea fi nimeni altul decât Alex Piţurcă, iubitul vedetei.

Cristina Ich
Cristina Ich este una dintre cele mai sexy vedete. Sursă foto: Instagram

FANATIK.RO a vorbit cu Cristina Ich care a recunoscut că este surprinsă de informaţiile ajunse la urechile noastre, dar a confirmat că, de-a lungul timpului, a fost ofertată să participe la mai multe emisiuni, printre care şi Asia Express. De ce nu s-au concretizat până acum negocierile? Simplu: din cauza stării de spirit a vedetei.

ADVERTISEMENT

Cristina Ich, în negocieri pentru emisiunea Asia Express

“Eu am vorbit şi anii trecuţi cu cei de la Asia (n.r. producătorii emisiunii Asia Express), dar nu am fost pregătită. Acolo trebuie să fii într-un mood (n.r. Stare de spirit) bun, căci dacă nu ai un mood bun, o să ai şi mai mulţi hateri decât ai deja”, a declarat Cristina Ich, în exclusivitate, pentru FANATIK.RO.

În ceea ce priveşte informaţia conform cărora cei de la Asia Express ar vrea să-l coopteze în emisiune şi pe iubitul ei, fostul fotbalist Alexandru Piţurcă, superba Cristina Ich a spus, extrem de mirată şi amuzată: “Doamne, nu! Alex ar participa pentru un milion de euro, probabil”.

ADVERTISEMENT
Cristina Ich si Alex Piţurcă
Cristina Ich si Alex Piţurcă, un cuplu discret. Foto: captura InstaStory

Când începe sezonul 4 al emisiunii Asia Express

Antena 1 a decis să reia filmările pentru emisiunea Asia Express, începând cu luna iunie, după ce sezonul 4 a fost amânat din cauza pandemiei de Covid-19. Schimbările nu se opresc însă aici. Pentru realizarea noului sezon al emisiunii Asia Express au fost discuții lungi în ceea ce privește traseul pe care concurenții să-l străbată.

Unde se va filma noul sezon din Asia Express

Acțiunea reality-show-ului Asia Express nu se va mai desfășura în Asia, ci în Rusia și Turcia, pe trasee aflate în zonele Sochi, Rize, Trabzon, aşa cum FANATIK.RO a anunţat aici.

ADVERTISEMENT