Life

Cristina Ich, “atacată” online de un blogger: “Tu scrii ca o analfabetă, virgula dintre subiect și predicat fiind norma”

14.05.2020 | 19:43
Cristina Ich atacata online de un blogger Tu scrii ca o analfabeta virgula dintre subiect si predicat fiind norma
Cristina Ich, "atacată" online de un blogger sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Ich a fost dur criticată de un blogger care susține că iubita lui Alex Pițurcă vrea doar să își impresioneze urmăritorii de pe Instagram și o acuză de toate greșelile pe care le-a făcut, dar și de cele pe care nu le-a făcut.

Cristina Ich, “atacată” și acuzată pe internet de un blogger

Vali Petcu, supranumit pe internet Zoso, a scris un articol pe blogul său în care o atacă dur pe Cristina Ich, una dintre cele mai cunoscute influencerițe de pe Instagram, pe care o acuză că pozează și postează imagini care nu au nicio legătură cu realitatea.

ADVERTISEMENT

„Am o teorie pe care o voi numi paradoxul influenceriței

Cumperi colecția Adevărul. De fapt n-o cumperi, a venit cu apartamentul în care stai. În momentele în care stai cu capul gol și încerci să formezi gânduri, începi să citești și să memorezi cotoare de cărți.

După o vreme, începi să crezi nu doar că ai citit cărțile alea, ci că le-ai și înțeles. Asta deși tu scrii ca o analfabetă, virgula dintre subiect și predicat fiind norma. Periodic, trebuie să dai cu tifla, așa că insiști cu cultura.

ADVERTISEMENT

Tu citești de rupi, înțelegi, arunci nume, ești cultă la cap, nu înțelegi de ce publicul tău discută despre cosmetice și bârfe din tabloide și te întreabă doar de asta. În timp ce tu doar asta promovezi și în 99% din timp doar despre asta vorbești.

Doar că pretinzi că nu știi că așa i-ai adunat. Cu piele și cu cosmetice. Nu vine nimeni la tine să vorbească și să asculte chestii civilizate sau culte.

ADVERTISEMENT

Sunt niște cărți de vânzare, 100 vorbe de duh de la X, ale lui Paler sau Djivara le-am văzut prin multe case, alea sunt mai comestibile decât cărțile în sine.

Să pretinzi că ai citit Nietzsche sau Cioran e parcă un pic prea mult, dat fiind comportamentul tău și felul execrabil în care scrii, dar fiți atenți și la partea amuzantă: publicul ei e și mai praf, că pune botul la ce spune ea.

ADVERTISEMENT

Una e să spui că citești, e ok, alta e să insiști că citești și să nu știi să scrii și să nu vezi discrepanța între ce te pretinzi că ești și ce arăți că ești.

De asta zic, să citești niște aforisme sau să deții niște cărți nu înseamnă că le-ai citit. Cioran e al naibii de greu, are cuvinte multe, pune virgulele și cratimele corect, dacă citești 100 de pagini înveți să scrii românește corect.

Așadar, paradoxul influenceriței: le dai urmăritorilor doar cosmetice și bikini și apoi te plângi că nu discută cultură. Hai, mai zi cu interesele alea deranjate”, a scris Zoso pe blogul său.

Cristina Ich a replicat imediat

”Fetelor, știți ce e puțopalmul pe net? Puțopalmul pe net este individul nici frumos, nici deștept, nici de renume care se urcă pe succesul femeilor ca să facă trafic pe bloguleț.

Pe Puțopalm îl cheamă de exemplu Ixulescu, Bombonel, Căcățel, Ixulescu se vrea blogger. Nu e. Se vrea youtuber. Nu e. Se vrea comediant. Nu e. Ixulescu are umor cam ca un Mikey Mouse beat. Ixulescu scrie articole lungi, pline de bârfe, ca să compenseze lungimea penisului.

Ești jmeker dacă nu îți ascunzi frustrările în comentarii veninoase pe paginile oamenilor pe care îi urăști pentru că nu poți fi ca ei.

Un bărbat mișto nu are pretenția că salvează lumea de la curvăsărie, prostie sau ridicol, un bărbat mișto are treabă, nu stă să analizeze ce fac femeile pe Instagram”, a răspuns Cristina Ich.

 

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă...
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă o suprafață de aproape 19.000 de metri pătrați