Life

Cristina Ich a luat o decizie-cheie: ”Am îngropat numele pe care îl uram cel mai mult”

Cristina Ich a luat o hotărâre importantă la care se gândea de foarte multă vreme. Frumoasa brunetă a renunțat la numele pe care-l poartă de la naștere.
17.02.2022 | 10:00
Cristina Ich a luat o deciziecheie Am ingropat numele pe care il uram cel mai mult
Christina Ich, schimbare majoră. Bruneta a renunțat la numele de familie. Sursa foto: Instagran.com
ADVERTISEMENT

Vedeta este mai fericită ca niciodată după ce a luat o decizie – cheie despre care vorbea acum câteva luni bune. Iubita lui Alex Pițurcă și-a schimbat numele din buletin.

Cunoscuta influenceriță a renunțat la numele de familie, Micu, pe care nu l-a suportat niciodată, mai ales că părinții săi au divorțat pe când avea o vârstă foarte fragedă.

ADVERTISEMENT

De acum înainte frumoasa brunetă se va numi exact așa cum se prezintă pe social media, și anume Cristina Ich, fără să mai aibă legătură cu figura paternă.

Christina Ich, schimbare majoră. Bruneta a renunțat la numele de familie

Schimbarea importantă în buletin o face pe Cristina Ich să fie împlinită din acest punct de vedere, hotărârea fiind luată în urmă cu mai bine de un an.

ADVERTISEMENT

„Am îngropat numele pe care îl uram cel mai mult și de acum sunt oficial Cristina Ich. Sunt așa bucuroasă”, a declarat frumoasa brunetă, în mediul virtual.

Moldoveanca de peste Prut, supranumită „Angelina Jolie de România”, a explicat la un moment dat și de la ce vine actualul nume de familie, Ich.

ADVERTISEMENT

Cristina Ich, dezvăluiri despre numele cu care se prezintă

Mai mult decât atât, vedeta folosește acest nume de o perioadă foarte lungă de timp, subliniind că cel primit la naștere îi era peste mână.

„E o poveste lungă și personală. Este singurul lucru pe care nu aș vrea să-l explic vreodată. Nu înseamnă eu din germană. Nu sunt atât de lipsită de imaginație.

ADVERTISEMENT

Este o poveste, dar destul de încărcată pentru mine și aș vrea să trec peste. Eu cred că numele acesta mă va ajuta într-un fel. 

În 2009-2010, m-am prezentat cu numele acesta pe platforma de Instagram. Eu cu numele acesta deja mă prezentam tuturor oamenilor pe care-i cunoșteam la momentul respectiv.

Eu spuneam întotdeauna Cristina Ich, nu spuneam niciodată Cristina Micu. Nu a fost o ceva legat de platforma de Instagram”, a explicat Cristina Ich în urmă cu ceva timp, notează capital.ro.

ADVERTISEMENT