Life

Cristina Ich, din nou însărcinată? Declarații uluitoare despre al doilea copil

Este Cristina Ich din nou însărcinată? Partenera lui Alex Pițurcă a făcut declarații uluitoare despre al doilea copil.
28.05.2021 | 17:30
Cristina Ich din nou insarcinata Declaratii uluitoare despre al doilea copil
Cristina Ich, din nou însărcinată? Declarații uluitoare despre al doilea copil. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Este Cristina Ich din nou însărcinată, la aproape doi ani de la nașterea lui Noah Alexandru? Vedeta a făcut dezvăluiri incredibile despre al doilea copil cu Alex Pițurcă.

Cristina Ich este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, iar la 33 de ani arată cu cel puțin zece ani mai tânără.

ADVERTISEMENT

Șatena are un fiu împreună cu fiul lui Victor Pițurcă, cu care este împreună de câțiva ani.

Cristina Ich, din nou însărcinată? Declarații uluitoare despre al doilea copil

Angelina Jolie de România a spus că nu își dorește un al doilea copil în acest moment. Cu toate acestea, nu exclude posibilitatea de a deveni din nou mămică în viitor.

Iubita lui Alex Pițurcă nu a planificat nimic și a spus că al doilea copil va veni la momentul potrivit, dacă se va întâmpla acest lucru.

ADVERTISEMENT

Cristina Ich a recunoscut că nici primul copil, Noah Alexandru, nu a fost planificat.

„Da, într-adevăr, un copil este o minune în viața unui om! Însă, momentan, nu îmi mai doresc un copil. Dar, cine știe? Cum o vrea Dumnezeu. Nici primul nu a fost programat”, a declarat aceasta pentru playtech.ro.

Înainte să se nască primul ei copil, Cristina Ich le povestea fanilor cum a reacționat Alex Pițurcă atunci când a aflat vestea.

ADVERTISEMENT

Fiul fostului selecționar a râs cu lacrimi la momentul respectiv, luat prin surprindere de această veste incredibilă.

Influencerița spunea atunci că ar vrea ca fiul să aibă măcar 80% din caracterul tatălui său.

„Alex a avut o reacție genială, a râs cu lacrimi, i-am scris pe whatsapp și îmi trimitea semne de zâmbet. A râs tot timpul, l-am întrebat de ce râde. Nu se aștepta.

ADVERTISEMENT

Este băiețel, ne-am gândit și la nume. Numele va fi Noah Alexandru. Am o relație cu Alex Pițurcă, mă emoționez când îi rostesc numele, cred că toată lumea știe deja, dar tot m-am emoționat.

El este tatăl și sper să aibă 80% dacă nu din fizicul lui, măcar din caracter”, povestea Cristina Ich în 2019, potrivit spynews.ro.

Cristina Ich și Alex Pițurcă formează un cuplu de mai bine de doi ani, însă relația lor nu a fost lipsită de probleme. Cei doi s-au despărțit la un moment dat, însă acum sunt fericiți unul lângă celălalt și se bucură de fiul lor.

ADVERTISEMENT
Tags: