Life

Cristina Ich, dovada că și-a schimbat numele. Ce scrie în certificatul de naștere al iubitei lui Alex Pițurcă

Cristina Ich le-a arătat celor care o urmăresc în mediul online documentele care atestă că și-a schimbat numele de familie. Iubita lui Alex Pițurcă a renunțat la Micu.
08.04.2022 | 18:18
Cristina Ich dovada ca sia schimbat numele Ce scrie in certificatul de nastere al iubitei lui Alex Piturca
Cristina Ich, adevărul despre numele din certificatul de naștere. Cum o cheamă pe iubita lui Alex Pițurcă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Influencerița a venit cu dovada că și-a schimbat numele de familie. Frumoasa șatenă a dezvăluit ce scrie în prezent în certificatul de naștere, dar și care sunt procedurile pe care trebuie să le urmeze mai departe.

Cristina Ich, adevărul despre numele din certificatul de naștere. Cum o cheamă pe iubita lui Alex Pițurcă

Cristina Ich a reușit, în sfârșit, să renunțe la numele de familie pe care l-a primit la naștere. Vedeta a purtat până acum numele tatălui său, care nu i-a fost alături deloc în copilărie, după ce a divorțat de mama sa.

ADVERTISEMENT

„Nici nu vreau să știu ce-o să pățesc de acum la schimbare de pașaport cu numele … S-au schimbat actele oficial, mi-au venit…. mamă, câte proceduri, horror”, a spus iubita lui Alex Pițurcă pe Instagram.

„O să mergem împreună”, a completat fiul lui Victor Pițurcă, care nu apare în filmarea din mediul virtual. Tânărul o susține pe frumoasa șatenă, alături de care are un băiat.

ADVERTISEMENT

Modelul a anunțat încă de la începutul anului că-și va schimba numele de familie, așa cum a făcut și Dorian Popa. Ulterior, în luna februarie Cristina Ich spunea că a demarat procedura în acest sens.

Cristina Ich, certificat de naștere
Cristina Ich, certificat de naștere. Sursa foto: Instagram.com

Cristina Ich, detalii despre numele pe care îl folosește

Vedeta susținea la momentul respectiv că nu s-a regăsit niciodată în numele primit la venirea pe lume, mai ales că de foarte multă vreme este recunoscută cu cel pe care-l folosește acum.

ADVERTISEMENT

Este un nume pe care-l utilizează dinainte de a fi activă pe Instagram, precizând că are o poveste foarte lungă în spate, dar pe care nu vrea să o facă publică.

„E o poveste lungă și personală. Este singurul lucru pe care nu aș vrea să-l explic vreodată. Nu înseamnă eu din germană. Nu sunt atât de lipsită de imaginație.

ADVERTISEMENT

Este o poveste, dar destul de încărcată pentru mine și aș vrea să trec peste. Eu cred că numele acesta mă va ajuta într-un fel”, a dezvăluit Cristina Ich în urmă cu ceva timp, scrie capital.ro.

ADVERTISEMENT