Life

Cristina Ich, incident neplăcut la restaurant: ”Nu am avut o asemenea senzație în viața mea”

11.02.2021 | 15:49
Cristina Ich incident neplacut la restaurant Nu am avut o asemenea senzatie in viata mea
ADVERTISEMENT

Cristina Ich a avut parte de un incident neplăcut într-un restaurant de fițe din București, unde se afla în compania unor prieteni. Influencerița a povestit prin ce a trecut, precizând că nu i s-a mai întâmplat niciodată așa ceva. 

Frumoasa șatenă a trecut printr-o experiență traumatizantă când s-a înecat cu mâncarea pe care o savura cu cea mai mare plăcere. Vedeta a avut o senzație foarte neplăcută, mai ales că preț de câteva secunde nu a avut deloc aer și se sufoca.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Alex Pițurcă a trecut cu bine peste incident, ulterior realizând că a fost la un pas să-și piardă viața. Cristina Ich s-a speriat teribil când nu a mai putut respira în voie, însă în cele din urmă s-a calmat și lucrurile au revenit la normal.

Cristina Ich a povestit o experiență neplăcută. Despre ce e vorba

Cristina Ich a simțit pe propria piele cum e să te sufoci cu mâncarea din farfurie, șatena încercând să față haz de situație în fața fanilor din mediul online cărora le-a povestit toată pățania de la restaurant.

ADVERTISEMENT

„Nu vreți să știți ce am pățit la restaurant, era să mor! Mi-a rămas mâncarea în gât, nu există așa ceva. Cea mai nașpa senzație, cum ar fi fost să mor așa?

Îți dai seama cât m-au înjurat ăștia, căci nu ai cum așa ceva, nici nu mâncam o mâncare uscată. Nu am avut o asemenea senzație în viața mea, este și penibil cum făceam pe la restaurant.

ADVERTISEMENT

Acum fac mișto și râd, dar e groaznică senzația. După ce mi-am revenit m-am gândit cum era să mor.

Și după aceea, am vorbit cu tata și mi-a spus că așa a murit mama unui coleg de al lui”, a povestit Cristina Ich pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce face.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea premiului E! People a trecut cu bine peste incidentul nefericit, realizând în felul acesta cât de aproape a fost de moarte. Cristina Ich s-a amuzat de situație abia după ce răul a trecut definitiv, mai ales că nu e de joacă cu așa ceva.

ADVERTISEMENT